BrechZiom3000 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Witam! mam sprzet tak jak w opisie chce sie przesiąć na viste 64 i dokupić ramu :) teraz takie tanie az chce sie brać :D zastanawiam sie nad Kingstonami a GoodRam moje obecne ramy radzą sobie z oc rzędu 960mhz a jak to bedzie z nowymi pamieciami? no i ktore lepsze będą ? e: moje ramki to dokładnie ocz specjal ops z radiatorami moro Edytowane 11 Grudnia 2008 przez BrechZiom3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Wydaje mi się że do OC z tych dwóch kompletów lepsze będą Kingstony. Edytowane 11 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Podobno GoodRam na micronach dobrze się kręcą. Zajrzyj do działu OC pamięci 2x2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...