patryk274 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jak włączyć ATI STREAM w ATI Avivo Video Converter. Albo skąd to ściągnąć, liczę na szyba odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 ATI Stream mają chyba karty z serii HD4xxx. Podejrzewam, że trzeba najnowsze sterowniki (??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk274 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mam HD4850 zainstalowany od nowa windows i najnowsze sterowniki ATI 8.12. Co mam zrobić żeby Avivo Video Converter korzystał z GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BehemotM Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mam HD4850 zainstalowany od nowa windows i najnowsze sterowniki ATI 8.12. Co mam zrobić żeby Avivo Video Converter korzystał z GPU Też przyłączam się do pytania. WinXP HE SP3, Driver 8.12 z CCC (czyli wymagany pełny pakiet do AVIVO), R4850 i zarówno uruchomienie CCC (uwaga: dostęp tylko w trybie basic), jaki i ATIXcoder z ATT Raya Adamsa daje tem sam wynik - przy konwersji GPU "obciążone" na 0%, oba rdzenie CPU na 100% i szybkość odpowiada typowej konwersji przez CPU, a nawet wolniej i z małą ilością opcji? WTF? Akceleracja GPU działa tylko pod Vistą czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja próbowałem u siebie i 1,5godzinny film przerobiło mi w 6minut z małym haczykiem ;) Oczywiście używam visty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...