max1993 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam smile.gif Niedawno kupiłem sobie GTA Vice City z Kolekcji Klasyki. Do grania potrzeba płyty w napędzie, a ja wolałbym nie używać oryginalnej. Zrobiłem kopie, ale zawsze coś wyskakuje - nie chce uruchomić z kopii płyty. Można jakoś grać na tej kopii? Płyta ma jakieś zabezpieczenia SecuROM. Słyszałem jeszcze że coś może w menedżerze urządzen trzeba robić, ale dokładnie nie wiem. Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam smile.gif Niedawno kupiłem sobie GTA Vice City z Kolekcji Klasyki. Do grania potrzeba płyty w napędzie, a ja wolałbym nie używać oryginalnej. Zrobiłem kopie, ale zawsze coś wyskakuje - nie chce uruchomić z kopii płyty. Można jakoś grać na tej kopii? Płyta ma jakieś zabezpieczenia SecuROM. Słyszałem jeszcze że coś może w menedżerze urządzen trzeba robić, ale dokładnie nie wiem. Prosze o pomoc! Wyłącz kontroler taśmy, na którym masz napęd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Polecam stronę GameCopyWorld.com tam znajdziesz to czego szukasz. Żeby nie było czepiania, strona nie wspiera piractwa, oferuje no-cd i mini iso dla osób które drażni trzymanie płyt w napędach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...