kolere Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam, od 2 dni jestem posiadaczem zasilaczy fsp groupe blue storm II wat. Ogólnie jestem zadowlony napięcie trzyma elegancko, ale kurde no jest to "ale". Mianowicie, wczoraj było wszystko ok, zaś dziś zasilacz wydaje dziwne odgłosy, a dokładnie dochodza one z wiatraka. (wsadziłem palucha i zatrzymałem). Myśle że to nowy sprzęt i nie powinno tak się dziać. Nie wiem co mam robić. Moze to łożyska, ale nie widzi mi sie oddawać zasilacza na gwarancje bo mogą tego nie stwierdzić i tylko zapłace. Jak myślicie co jest? co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja bym dawał do sklepu na reklamację. Skoro piszczą/skrzypią łożyska to to jest wada produktu bez wątpienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...