cwaniak666 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Przymierzam się do tego telefonu i interesuje mnie jaką największą kartę microSD obsłuży? jak wyszedł to podobno czytał 2Gb ale przeglądając śmietnik "google" znalazłem info, że śmiga 4/8GB, podobno nowy soft obsługuje już 8GB, orientuje się ktoś może jak jest w rzeczywistości? czy to prawda z tym softem? jeśli tak to jaki sprzedawany obecnie telefon ma soft? ps. interesuje mnie zapakowaniu mu 4GB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniek69 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) też go będe chciał wziąć w pleyu na abo jest za 1pln,a z kartami to czytałem na forum lg ze nowy sofcik i max 8gb widzi Edytowane 12 Grudnia 2008 przez piniek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwaniak666 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 no ja też playu tylko na mixa za 59pln ;d ciekawe tylko jaki teraz jest soft stock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melania Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Mój LG Viewty obsługuje 4Gb kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...