majeczka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam! wiem że to może byc temat rzeka, ale bardzo proszę o podpowiedz:( mam do wydania 2000zł na laptopa, będą mi go składać w serwisie i mam wybrać wszystkie parametry...możecie zaproponować mi jakieś zestawienie w tej właśnie kwocie?? z góry dziękuję :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 :blink: Składać? To nie stacjonarka. Można co prawda sobie "złożyć" - jak kadłubki, czy modele konkretnego producenta, ale nie wiem, czy rozumiesz to właśnie w ten sposób. Póki nie napiszesz konkretnych wymagań, proponowanie czegokolwiek nie będzie miało sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majeczka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 :blink: Składać? To nie stacjonarka. Można co prawda sobie "złożyć" - jak kadłubki, czy modele konkretnego producenta, ale nie wiem, czy rozumiesz to właśnie w ten sposób. Póki nie napiszesz konkretnych wymagań, proponowanie czegokolwiek nie będzie miało sensu. kurde może faktycznie złego użyłam słowa"składać":) ale chodzi o to ze mam podać wszystko :matryca,procesor, karta graficzna, dysk twardy,pamięć operacyjna itp i chciałam sie doradzić co do parametrów;) jeśli chodzi o użytkowanie to częściowo będzie wykorzystywany do gier.....a reszta to tak standardowo;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Do grania w tej cenie to http://www.skapiec.pl/site/cat/17/filtr/_0...10048,10229_0_0 - najlepiej z 8600GT. Notebooki są z reguły sprzedawane jako całość i tak samo wyceniane. Części są trudniej dostępne - więc trudno ot tak "złożyć" cokolwiek. A jak jakaś firma składa sobie kadłubki, to niech poda jakiś cennik komponentów i się coś wybierze - bo może się okazać, że złoży drożej niż kupno gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...