Skocz do zawartości
majeczka

Laptop Do 2000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

wiem że to może byc temat rzeka, ale bardzo proszę o podpowiedz:(

mam do wydania 2000zł na laptopa, będą mi go składać w serwisie i mam wybrać wszystkie parametry...możecie zaproponować mi jakieś zestawienie w tej właśnie kwocie??

z góry dziękuję :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: Składać? To nie stacjonarka. Można co prawda sobie "złożyć" - jak kadłubki, czy modele konkretnego producenta, ale nie wiem, czy rozumiesz to właśnie w ten sposób. Póki nie napiszesz konkretnych wymagań, proponowanie czegokolwiek nie będzie miało sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: Składać? To nie stacjonarka. Można co prawda sobie "złożyć" - jak kadłubki, czy modele konkretnego producenta, ale nie wiem, czy rozumiesz to właśnie w ten sposób. Póki nie napiszesz konkretnych wymagań, proponowanie czegokolwiek nie będzie miało sensu.

kurde może faktycznie złego użyłam słowa"składać":) ale chodzi o to ze mam podać wszystko :matryca,procesor, karta graficzna, dysk twardy,pamięć operacyjna itp i chciałam sie doradzić co do parametrów;) jeśli chodzi o użytkowanie to częściowo będzie wykorzystywany do gier.....a reszta to tak standardowo;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do grania w tej cenie to http://www.skapiec.pl/site/cat/17/filtr/_0...10048,10229_0_0 - najlepiej z 8600GT. Notebooki są z reguły sprzedawane jako całość i tak samo wyceniane. Części są trudniej dostępne - więc trudno ot tak "złożyć" cokolwiek. A jak jakaś firma składa sobie kadłubki, to niech poda jakiś cennik komponentów i się coś wybierze - bo może się okazać, że złoży drożej niż kupno gdzie indziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi