pavka21 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 dziwne klimaty z dzwiękiem... log combofixa tutaj: http://www.wklejto.pl/18412 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Problemy z dzwiekiem nie maja zwiazku z tematyka tego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka21 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 @Kolobos: wkleiłem loga i napisałem mniej więcej czym problem się objawia. Napisz "log ok" albo jeśli nie masz ochoty pomóc to zignoruj moje wypociny. /P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jak chcesz - log jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...