Arczi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam, wczoraj i dzisiaj niestety moja główna podkładka - Sharkoon Xurface uległa zniszczeniu w dość śmieszny sposób :lol2: Długo by opowiadać, napisze o tym jutro jak coś fajnego doradzicie, bo teraz za bardzo czasu nie mam. Druga moja podkładka to Steelpad QcK mini, ale ta myszka laserowa pracuje na niej po prostu źle, żeby nie powiedzieć fatalnie. Kursor jest dużo mniej precyzyjny niż na tamtym Sharkoonie, jakby czasami uciekał. Nie wiem co jest tego powodem. Chciałem sie podpytać o jakąś nową podkładke pod tą mysz. Z góry mowie, że nie chce inwestować więcej jak 20zł. Czy byłaby dobra jakaś za 10zł z MediaMarktu albo lokalnego sklepu komputerowego ? Ew. jakaś tańsza ze złodziejtronika. Dzieki za wszystkie odpowiedzi, pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larrybigl Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item501233324_steelserie..._250x210mm.html od siebie mogę ją polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Kolego czytamy ze zrozumieniem ;) Druga moja podkładka to Steelpad QcK mini, ale ta myszka laserowa pracuje na niej po prostu źle, żeby nie powiedzieć fatalnie. Kursor jest dużo mniej precyzyjny niż na tamtym Sharkoonie, jakby czasami uciekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larrybigl Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 mój błąd;) szczerze, to nie wiem co na to inni, ale możesz wypróbować ceratę. Wiem śmieszne ale prawdziwe. Kiedyś używałem kawałek odwróconej ceraty jako podkładkę. Jak ją odwrócisz to zazwyczaj jest na spodzie ta siateczka taka, ona się świetnie sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Skoro ten Sharkoon był dobry to może: http://allegro.pl/item505862781_sharkoon_x...a_promocja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...