Huzio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 jestem szcześliwym (na razie :D ) posiadaczem Radeona 9100 o ddzisiejszego poranka. Po instalacji Directa 9 i obowiazkowym restarcie DOSowy start-menu jest jakby SPŁASZCZONY (ku dołowi). Czy da sie to jakos poprawić aby wygladało normalnie ?? Aha, jestem bardzo lewy jezeli chodzi o Ati, bo mialem do ej pory nVidie, czy mam jeszcze cos zainstalowac obowiazkowo oprocz CATALIST i CONTROL PANEL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 :D koniecznie instaluj - Black Hawk Down, Vietcong, Unreal 2003 i The awakening + Splinter Cell, C&C generals itp. itd ===> baw sie dobrze :wink: co do sterowników wsio; (catalysty 3.2 ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A nikt mi nie pomoże odnośnie pierwszego pytania :?: To niby dziwnie tylko wyglada ale troche mimo to wnerwia takie spłaszczone BIOSowe menu. Nie da sie tego gdzies ustawić, rozdzialki na start-up systemu ? ps. a co do zabawy to musze jeszcze raz przejsc na nowej karcie generals, a reszte z przytoczonych to dopiero zaczne sie bawić, THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 jestem szcześliwym (na razie :D ) posiadaczem Radeona 9100 o ddzisiejszego poranka. Po instalacji Directa 9 i obowiazkowym restarcie DOSowy start-menu jest jakby SPŁASZCZONY (ku dołowi). Czy da sie to jakos poprawić aby wygladało normalnie ?? Aha, jestem bardzo lewy jezeli chodzi o Ati, bo mialem do ej pory nVidie, czy mam jeszcze cos zainstalowac obowiazkowo oprocz CATALIST i CONTROL PANEL ? Jak ci sie sprawuje ten szafirek? Bo ja się zastanawiam nad tym Sapphire i nad Herculesem za 429 w siriusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Jak ci sie sprawuje ten szafirek? Bo ja się zastanawiam nad tym Sapphire i nad Herculesem za 429 w siriusie. Jak na razie nie narzekam i jestem zadaowolony, jezeli mozna być po niecałej dobie od zakupu. Musze jeszcze pare rzeczy zobaczyc jak chodzi ale na razie very spoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...