Skocz do zawartości
Huzio

apropos ATI i sterowników - mam pytanko odnośnie....

Rekomendowane odpowiedzi

jestem szcześliwym (na razie :D ) posiadaczem Radeona 9100 o ddzisiejszego poranka. Po instalacji Directa 9 i obowiazkowym restarcie DOSowy start-menu jest jakby SPŁASZCZONY (ku dołowi).

Czy da sie to jakos poprawić aby wygladało normalnie ??

Aha, jestem bardzo lewy jezeli chodzi o Ati, bo mialem do ej pory nVidie, czy mam jeszcze cos zainstalowac obowiazkowo oprocz CATALIST i CONTROL PANEL ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nikt mi nie pomoże odnośnie pierwszego pytania :?:

To niby dziwnie tylko wyglada ale troche mimo to wnerwia takie spłaszczone BIOSowe menu. Nie da sie tego gdzies ustawić, rozdzialki na start-up systemu ?

ps. a co do zabawy to musze jeszcze raz przejsc na nowej karcie generals, a reszte z przytoczonych to dopiero zaczne sie bawić, THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem szcześliwym (na razie  :D  ) posiadaczem Radeona 9100 o ddzisiejszego poranka. Po instalacji Directa 9 i obowiazkowym restarcie DOSowy start-menu jest jakby SPŁASZCZONY (ku dołowi).

Czy da sie to jakos poprawić aby wygladało normalnie ??

Aha, jestem bardzo lewy jezeli chodzi o Ati, bo mialem do ej pory nVidie, czy mam jeszcze cos zainstalowac obowiazkowo oprocz CATALIST i CONTROL PANEL ?

Jak ci sie sprawuje ten szafirek? Bo ja się zastanawiam nad tym Sapphire i nad Herculesem za 429 w siriusie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ci sie sprawuje ten szafirek? Bo ja się zastanawiam nad tym Sapphire i nad Herculesem za 429 w siriusie.

Jak na razie nie narzekam i jestem zadaowolony, jezeli mozna być po niecałej dobie od zakupu. Musze jeszcze pare rzeczy zobaczyc jak chodzi ale na razie very spoxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi