kewinziel Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 nudziło mi się i tak sobie "policzyłem" za ile jest dość dobry komputer... razem wyszło ok. 2200 zł a z tego ponad połowa to procek i karta :D MSI K9N2GM-FIH GFORCE 8200 SOCKET AM2+ 229 zł PROCESOR AMD PHENOM 9850 BLACK ED. X4 QUAD BOX 629.99 NVIDIA GEFORCE 9800 GTX+ EXTREME*GPU738MHz/RAM2304 758 X2 KINGSTON 2048MB 800MHz DDR2 CL6 DIMM SUPER OC 67 x2 SEAGATE 500 GB 32 MB NCQ-Sata II 5 lat gwarancji 204 Elegancka Obudowa Mustang !!! z zasilaczem PPFC450 109 nad tym się zastanawiam bo nie mam pojęcia czy ten zasilacz jest dobry czy może lepiej lepszy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ASUS NAPĘD DVD DRW-20B1LT SATA - 2 PANELE 139 co o tym myślicie :D, postawiłem w nim na procka i na karte bo wg. mnie lepiej dołożyć te 500 zł i cieszyć się dłużej nowymi grami które cały czas wychodzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ma być to zestaw do gier? Sory ja bym sie bał na czymś takim stare gry odpalać. No chyba że lubisz efekty pirotechniczne ;) I zajzyj do przyklejonych zestawów, przeczytaj komentarze i wyciagnij jakieś wnioski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewinziel Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 a czemu?? coś sie będzie "gryźść" ;P jak karta za słaba to zawsze można dać Karta grafiki ASUS GeForce GTX 260 896MB DDR3/448bit TV/DVI PCI-E TOP (650/2300) za 1300 zł :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visage Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Nie rozumiem Was ludzie...na forum mamy specjalny topic, który nadzoruje osoba bardzo dobrze rozeznana w temacie i co miesiąc go uaktualnia...przedstawia on przekrój NAJLEPSZEGO sprzętu do gier jaki można mieć za daną kwotę...i po raz kolejny ktoś wyskakuje z zestawem z kosmosu, przepłacony, niedopasowanym, bezsensownym. Twój przykład jest najlepszy kewinziel: płyta ze zintegrowaną grafą...n/c phenom....c2d lepszym wyborem w tej cenie gf 9800 w tej cenie?! radek 4870 duuzo wydajniejszy! I najlepsze na koniec...zasilacz NoName w obudowie Mustang...nie podłączył bym pod niego nawet mojego starego zestawu na Socket A. no ale obudowa elegancka, niezmiernie. poczytaj topic o zestawach, ewentualnie dyskusje i inne tematy. nie wrzucaj propozycji z kapelusza. pozdro Edytowane 13 Grudnia 2008 przez Visage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...