Gość wrzachoo Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam, Mam mały problem z Vistą a więc Mój kolega kupił sobie notebooka z sys. Vista home premium. Podczas konczenia instalacji systemu (laptop miał juz viste trzeba było dokończyć instalacje) gdy było pytanie o język wybrał polski, jednak po zakończeniu instalacji cały interface był w języku angielskim. Teraz ja staram sie zmienić mu język i mam z tym mały problem. czy jest jakiś sposub zeby zmienic język interfaceu? z tego Co juz dzisiaj wyczytałem to podbno w Viscie premium nie mozna zmienic z języka domyślnego na inny Tylko czy w takiej sytuacji jak ja opisałem tez sie nie da? Bo przeciez podczas instalacji był wybierany język polski Więc dlaczego nie da sie go teraz na ten język ustawić? prosze o odpowiedz bardzo zalezy mi na czasie... Z góry dziękuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 wydaje mi się że ustawił się tylko język polski dla klawiatury, natomiast jak vista jest ENG to zostanie ENG, chyba że jest to ultimate, pozostaje instalacja polskiej wersji visty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tylko co ci przeszkadza angielski Windows? Polskie znaki możesz mieć mimo to, więc o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polorob Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 witam jest coś takiego jak Vistalizator tam dograsz sobie język jaki potrzebujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...