grucha383 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam, mam problem bo przy włączniu kompa pojawia się komunikat taki jak w temacie. Jak wyłącze kompa, i zaraz włącze jest OK ale już po pół godziny jest ten komunikat i musze od nowa podkręcać proca. Reszta ustawień jest zapisana napiecie, ramy itp. Wszystko mi chodzi stabilnie na 3.5ghz i 1.5v ale jest troche uciążliwe codziennie podkręcać procka. Da się coś z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Na dzien dobry wymien bakterie na mobo a przynajmniej ja wyciagnij i zmierz napiecie oraz prad zwarcia. http://sklep.benchmark.pl/pelny_25646.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Z tego co pamiętam, to w temacie o tej twojej płycie nie raz pisano o takim problemie z Brisbane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha383 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tylko że to chybajuż płyta nie wyrabia, wyższe napięcie nic nie daje, a jak zjadę prockiem na 3.4Ghz wstaje normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...