sepic Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam. Moj problem polega a tym ze gdy komputer laduje sie do windowsa to wylacza sie monitor. Poczatkowo myslalem ze to wina sterownikow wiec, uruchomilem sys. w trybie awaryjnym...monitor sie nie wylaczyl. Odinstalowalem sterowniki zainstalowalem zalecane drivery, jednak po uruchomieniu w normalnym trybie monitor sie znow wylaczyl. Przeinstalowalem system to samo. Zauwazylem jeszcze jedno ze jak monitor jest podpiety do pc analogowo to dziala do momentu wczytywania systemu, a pod dvi w ogole sie nie wlacza. Podlaczylem monitor pod laptopa i monitor dziala bez zarzutow (pod analogiem, dvi nie moge sprawdzic bo nie mam zlacza w laptopie), Moja konfiguracja: Asus K8N, Athlon 64 3000+, 2x 512 corsair xmspro 1x512 twinmos twister, AGP Gainward 7600gt, zasilacz NorthQ 400W, Monitor Fujitsu-siemens W19-1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 mam to samo na monitorze crt podpietym przejsciowka dvi-dsub na 9600gso. tylko ze ja mam taki myk, ze monitor w ogole sie nie zaskoczy, jezeli najpiew sie go wlaczy a potem kompa. jezeli najpierw wlaczy sie kompa, potem monitor, to obraz sie pojawia, ale w momencie przejscia z ekranu ladowania windows do pulpitu znowu gasnie i twierdzi ze jest w "power save mode". jedyna rada dla mnie to czekac z wlaczeniem monitora do zaladowania sie systemu. troche to denerwujace ale idzie sie przyzwyczaic na swieta bede mial dostep do innego monitora i wtedy zobacze co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...