kolunio27 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam Mam taki problem, ze podczas odinstalowania programu Kaspersky AntyVirus w pewnym momencie wyskakuje mi komunikat, ze instalator nie ma dostepu do folderu BASE... Niestety odinstalowanie konczy sie wlasnie w tym momenci i koniec... Znalazlem juz gdzie znajduje sie ten folder w systemie vista ale nie mam pojecia jak sprawic aby instalator mial do niego dostep... Przyznaje sie, ze probowalem go recznie usunac ale wyskakuje mi rowniez ze nie posiadam uprawnien i stoje w miejscu.... Prosze o pomoc. Pozdr Pawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Uruchom deinstalator jako administrator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolunio27 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Uruchom deinstalator jako administrator. Niestety ale to nie dziala bo problem sie tyczy tylko i wylacznie tego folderu... Troche przy nim namieszalem bo kaspersky zaczal mi wyswietlac komunikat ze nie odnalazl pliku z czarna lista wiec chcialem usunac ten caly folder (tam podobno znajduje sie ten plik) i wkleic z innego komputera-mialo byc szybciej a wyszlo inaczej... Jak probowalem usunac ten folder to roe=wniez zaczal mi wyskakiwac komunikat ze nie mam dostepu i zaczolem mieszac we wlasciwosciach folderu-zabezpieczenia.... Na tym sie skonczylo, zed ani ja ani deinstalator nie mamy dostepu... Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...