R@F@L Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jakiś czas temu zakupiłem antologie Commandos`ów z Kolekcji Klasyki. I nie miałem żadnych problemów ze wszystkimi częściami. Ale po przesiadce z XP na Viste postanowiłem powrócić do pierwszej części gry. W czym problem? Nie mogę zapisywać gry. Po prostu ta opcja nie istnieje, jest nieaktywna. Jest to na 100% wina cholernej Visty, bo wcześniej tego problemu nie miałem. Zna ktoś rozwiązanie? PzDr PS) Zakładam nowy temat ponieważ nie znalazłem odpowiedniego dla tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Na Viście nie zasejwujesz tej gry, już to przechodziłem. Dlatego wróciłem do XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Hmm to ciekawe, gdy zainstalowałem angielską wersję Commanods z CDA, wszystko jest w najlepszym porządku :/ Nie przejmowałbym się tym ale zależy mi na polskiej wersji. Wie ktoś które pliki odpowiadają za polskie napisy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...