RCrack Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mam pytanie, gdzie mogę wypłacić np. 30 zł z konta mBank? Czy istnieją placówki, tudzież bankomaty które to umożliwią? Czy np. w agencji PKO da się to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tak ciężko wejść na stronę banku? BZ WBK, Cash4You, eCard, Euronet - bankomaty bez prowizji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 30zł raczej z bankomatu nie wypłacisz, bo one głownie wypłacają w 20,50,100 zł bankntach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 No to nawet 20 zł, to też mi pasuje, najlepiej 10, ale podaj nazwe takiego bankomatu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tak ciężko wejść na stronę banku? BZ WBK, Cash4You, eCard, Euronet - bankomaty bez prowizji <_< polecam http://www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nigdy z bankomatu nie korzystałeś? Na stronie BZ WBK masz lokalizator bankomatów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Wiesz, właśnie obok mnie jest bankomat BZ WBK i jakoś nie dało się wypłacić 20 zł (min.50 zł) zobaczę jeszcze raz jutro, ale wątpię by się powiodła ta operacja. Nie chodzi mi o bankomat bez prowizji... dzisiaj patrzyłem na EuroNet-owy i też min. 50 zł Edytowane 13 Grudnia 2008 przez RCrack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja wczoraj z WBK wyplacilem 30 zl :wink: Tak wiec da sie, podejrzewam ze w wybranych bankomatach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ale ciach!ły opowiadacie ;] Jasne, że z BZWBK da się wypłacić 20zł czy 30zł - kwestia czy w danym bankomacie są takie bankoty. Nie raz już wypłacałem podobne kwoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Można wszystko zależy czy ma odpowiednią ilość dyszek ;) ile to ja razy wybierałem po 30 20 ba nawet po dyszce... jeżeli bankomat nie ma dyszek na stanie to zazwyczaj jest napisane że kwota nie jest wielokrotnością 50zł bla bla bla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 BZ WBK wypłaca nawet 10 złotowe banknoty możesz śmiało wybrać na ekranie KWOTA INNA i wpisać 30zł, wypłaci ci o ile ma takie banknoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 OK, właśnie po całym dniu prób udało mi się wejść na czar 1-on-1 i typiara powiedziała mi, że da się w Cash4You - 20 dyszki i w BZW BK od 10 zł - czyli jutro muszę poszukać bankomatów. Dzięki za wszystko - temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 U mnie w Toruniu im bliżej centrum miasta tym minimalna kwota, którą moge wypłacić rośnie i to niezależnie od bankomatu (oczywiście mbank). I tak na osiedlu mogę wypłacić 10zł (WBK), ale już w centrum 50zł (WBK i EURONET)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 We Wrocku to wszystkie bankomaty w okolicach uczelni (PWr, UWr) i Rynku wypłacają 10 zł pewnie jakby się dało to nawet po 1 zł by wypluwały w końcu stałymi klientami są studenci, a jak wiadomo to oni najczęściej czyszczą bankomaty z małych kwot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Euronet w wawie na stacjach metra i przy polibuedzie wyplaca tylko 50 i 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Euronet wszedzie wypłaca 50 i 100. Cash4You z kolei ma tylko 20 i 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 A BZ WBK moze wyplacic dowolna kwote, ktora da sie obsluzyc samymi banknotami (czyli wielokrotnosci 10zl), jesli tylko bankomat ma banknoty - a zazwyczaj ma, bo malo kto z tego korzysta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...