checkit Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Prosiłbym o podanie jakiegoś zestawu do 1400zł [komputer dla młodszego brata, przeznaczenie gry oraz internet] mam pytanie czy używacie procesorów amd x4 ? Ponieważ zauważyłem, że są rzadko polecane, serdecznie pozdrawiam, Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Rzadko polecane, bo "przegrywają" pod względem wydajności nawet z Core2Duo. Polecam zestaw przygotowany przez Miguela, znajdziesz go w przyklejonym temacie w dziale co kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoos Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Prosiłbym o podanie jakiegoś zestawu do 1400zł [komputer dla młodszego brata, przeznaczenie gry oraz internet] mam pytanie czy używacie procesorów amd x4 ? Ponieważ zauważyłem, że są rzadko polecane, serdecznie pozdrawiam, Jacek gotowe zestawy masz w przyklejonym temacie, jak nie masz dylematu i nie wahasz się pomiędzy poszczególnymi modelami/producentami - bez kłopotu bierz gotowy zestaw z zestawienia. Ja niestety jestem uwikłany w niuansach i drobnych smaczkach między różnymi modelami róznych producentów o praktycznie tej samej wydajności.... zawsze mam problem jak składam kompa dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...