akl Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Hej, Szukam programów działających pod linuksem i podających temperaturę Athlona XP na płycie z chipsetem KT400 (może również szybkość wentylatorka itd). Googlując znalezłem właściwie tylko to: http://www.nt.phys.kyushu-u.ac.jp/shimizu/...d/download.html Byłbym wdzięczny za inne linki. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a speed fan albo mbm nie działa pod linuksem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akl Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a speed fan albo mbm nie działa pod linuksem ?? Z tego co jest napisane na stronach głównych tych programów wynika że nie. Chyba że źle szukam. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 poszukaj na ftp://extern.vogel.pl/pub/linux-2002.2 pilikow: Im_sensors-*.tar i i2c-*.tar.gz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 instalnołem sebie mandrake 9 w czwartek, zdążyłem się w nim "zakochać" no i też też szukam takiego programiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...