Marev Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Zastanawiam się nad wyborem Toshiba A300-1ED a Asus F3SG-AP202C. Który możecie polecić i dlaczego? A może jakiś inny notebook będzie lepszy w cenie ok. 2300? Edytowane 14 Grudnia 2008 przez Marev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Oprócz ceny, nie widzę tu niczego, co mogłoby pomóc w udzieleniu odpowiedzi na Twoje pytanie. Będą wymagania, będzie odpowiedź ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marev Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wymagania- ekran 15.4; pamięci min 2GB; bluetooth; dysk 160G zupełności wystarczy; reszta parametrów raczej bez znaczenia, grafikę może mieć trochę lepszą żeby od czasu do czasu można zagrać w jakąś gierkę typu np. Diablo II. Ogólnie będzie się z niego korzystać z internetu, worda, posłuchać jakiejś muzyczki i obejrzeć filmik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 To jeden i drugi spełni Twoje wymagania. Toshiba się trochę za bardzo świeci jak zauważyłem oraz to że ma pełno programów włączających przy starcie itp. Co za tym idzie Asus włącza się szybciej... i ja bym wybrał właśnie Asusa... ze względu na sympatie do tej firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmoQ33 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Ja też bym polecił Ci Asusa chodź Toshiba też jest dobra porównywalne są oba modele, ale tu masz np. z serii Asus F5 tylko trochę tańszy i lepszy http://www.komputronik.pl/Notebooki/Asus_F5SR_AP053C/pelny,id,62614/ Edytowane 24 Grudnia 2008 przez SmoQ33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...