Daniello644 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam! Jakiś czas temu kupiłem ową myszkę i mam z nią problemy.... Opis problemu: Myszka się jakby sama odłącza (nie pali się swiatełko od DPI) i nic nie idzie zrobić ;/ próbowałem już podłączać ją do innych portów USB (mam ich 6) i działa tylko na 2 z nich ! Nie ejst to wina myszki gdyż byłem na turnieju w grę sieciową gdzie trzeba było przynieść swój sprzęt i chodziła bezbłędnie przez ok. 2h.... Sytuacje: 1.Czasami mam tak iż "buszuję" po internecie i nagle sama się wyłącza... kursor staje i nie chce się ruszyć. Zdarza się to czasami kilkadziesiąt minut po uruchomieniu systemu lub czasami po kilku godzinach.... 2.Gdy gram w gry (obojętnie jakie - i tu też odpada, że wina gier) myszka staje i dzieje sie to samo co w pkt. 1 z tym, że dzieje się to szybciej... raz sobie trochę pogram a raz kilka minut... nawet sekund !! i się wyłącza. Dodatkowe informacje: -zainstalowane sterowniki -nie uszkodzona myszka -nie odkręcana -nie zaśmiecona (brudna) -wszystko w jak najlepszym porządku Co może być tego skutkiem?? Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 w menadżerze urządzań znajdź swoją mychę. Wejdź we właściwości i w zakładce "zarządzanie energią" sprawdź czy masz może zaznaczone "zezwalanie wyłączania urządzenia w celu oszczędzania energii" czy jakoś tak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniello644 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Odnośnik do screena: http://img88.imageshack.us/my.php?image=myszng4.jpg Czy mógłby mi ktoś pomóc?? Edytowane 15 Grudnia 2008 przez Daniello644 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elment Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mam to samo. Jesli ktos ma jakis pomysl, prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja mam X-750 snake wiec to samo i miałem to samo tylko że ja nie mam zainstalwoanych driverów bo mi ET wysypują i pomogło mi odznaczenie tak odznaczenie "zezwalaj temu urządzeniu na wznawianie pracy komputera" czyli to samo inaczej np. przy respawnie w ET myszka się wyłączała i trzeba było poruszać i ponawalać w przyciski co się=śmierć lub w necie wystarczyło nie ruszać myszką kilkanascie minut i się wyłaczała i znów trzeba było poruszać poklikac ;) teraz jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 raczej w ustawieniach hubow usb wylaczyc oszczedzanie energii wznawianie pracy tez powinno byc odznaczone jesli ktos odpala kompa z klawki na przyklad - a mychy potrafia slac komunikaty nawet jak ich nie tykamy wiec fane kwiatki potem sie dzieja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...