Maks! Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, Odinstalowałem sterowniki beta z zamiarem instalacji whql, wyczyściłem system driver cleanerem . Od tego czasu mam problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Po załadowaniu systemu obraz jest czarny i nic nie widać. Karta wykrywana jest jako standardowa VGA. Włożyłem S3 trio na pci i udało się odpalić system, ale w roz 640x480 mało co widać i jeszcze mniej można zrobić. Przy probie zainstalowania sterownika nvidia, wyskakuje mi błąd (zrzut ekranu w załączniku). Spotkał się kto z takim czymś? z góry dziękuję za wszelką pomoc! system to ms vista, próbowałem przywrócić ostatnie dobre ustawienia, ale nie pomogło. Edytowane 14 Grudnia 2008 przez Maks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 pomogło ponowne wgranie beta sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...