grzesiu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 czy ma ktos ta plyte???? interesuja mnie odpowiedzi w ktorych mowicie np. o stabilnosci,podkrecaniu na niej,itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 czy ma ktos ta plyte???? interesuja mnie odpowiedzi w ktorych mowicie np. o stabilnosci,podkrecaniu na niej,itp. Sam jestem ciekaw - jest to chyba jedyna płyta z gniazdem zasilającym do pamięci :) (dzięki temu można obsadzić wszystkie 3 sloty RAMEM DDR 400) Jak z kręceniem ... nie wiem ale to Shuttle - więc rewelacji nie oczekuj Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zapodajcie jakieś info o tej płytce :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 hehehe i tu sie mylisz, na shuttlu mozna znakomicie podkrecac!! ma to wszycho co abit KD-7, napiatko na proc, ram, zmiana mnoznika,fsb,i chba vdimm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a jakby co to looknij na test plyt, byl kiedys taki na tweaku i tam shuttle wygral! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 hehehe i tu sie mylisz, na shuttlu mozna znakomicie podkrecac!! ma to wszycho co abit KD-7, napiatko na proc, ram, zmiana mnoznika,fsb,i chba vdimm Dobra - rozumiem że masz Shuttle'a i bronisz go ale nie wciskaj że są takie suuper w OC. Jakoś ilość tych płyt w rankingach OC jest śladowa a to o czymś świadczy... Poza tym Shuttle nigdy nie był mistrzem wysokich FSB. Qmpel ma AK 31 v 3.1 i żadna rewelacja ... A porównując tego AK 39 do EPOXA na KT 400 (ta sama kasa) - to wybacz ale niech forumowicze wypowiedzą na czym się wyżej wykręci ... Pease 4 All Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 shuttle 37GT bylo super,a 39 powinno to byc to samo i jezeli jest,to warto brac,napiecie do 2.0v ,mnozniki wysokie strasznie wysokich fsb nie wyciska,ale zasilanko w miare,wiec na wysokim mnozniku proca utrzyma na duzych MHz dla kogos,kogo nie stac na lepsza drozsza plyte i drogie pamieci to idealna propozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehehe i tu sie mylisz, na shuttlu mozna znakomicie podkrecac!! ma to wszycho co abit KD-7, napiatko na proc, ram, zmiana mnoznika,fsb,i chba vdimm KD7 ma FSB co 1 Mhz do 250, dzielnik 5:2:1, 4:2:1, 3:2:1 wybierany z reki, mnożnik do 22,5, napiecie vcore do 2,325 i vddr do 3,225 do tego cpu command decode i tysiac siedemset osiemdziesiat innych opcji w biosie, ktorych nie ma w tym szatlu :wink: tak czy siak, jezeli szatl jest 30 zeta drozszy od epoxa 8k9a nie ma sie sensu zastanawiac nad wyborem, ps jest jeszcze 8k9ai - z lanem pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehehe i tu sie mylisz, na shuttlu mozna znakomicie podkrecac!! ma to wszycho co abit KD-7, napiatko na proc, ram, zmiana mnoznika,fsb,i chba vdimmzadna plyta nie ma tego co Abit KD7 ,to klasa sama dla siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehe, troche sie mylicie, płyty shuttle można podzielić na dwie grupy: seria GT Seria N płyty z serii GT, czyli 35GT (kt333) i 37GT(kt400) mają bardzo duże możliwości OC, prawie takie jak Abity, natomiast płyty z serii N czyli AK38N (kt333CF) i AK39N (kt400) mają jedynie mozliwość zmiany fsb w biosie, ani mnożnika, ani vcore, ani nic, czyli z OC lipa mam AK38N na kt 333CF, chipset posiada vlink 8x oraz obsługe ddr400, dla ciekawostki płyty solteka na tym chipsecie mają oznaczenia KT400 !!!!! prawdą jest też że na płycie ulokowane jest dodatkowe gniazdo zasilania (takie jak do HDD) Jeszcze apropos oc, jak włożyć athlona z dobrej serii b0 to przecież spoko można go wykręcić na fsb 166 bez zmiany napięcia, czyli jakieśtam mjożliwości OC są ogólnie płytka stabilna, a jej największą zaletą są jej gabaryty, ma tylko 19 cm szerokości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehe, troche sie mylicie, płyty shuttle można podzielić na dwie grupy: seria GT Seria N płyty z serii GT, czyli 35GT (kt333) i 37GT(kt400) mają bardzo duże możliwości OC, prawie takie jak Abity, natomiast płyty z serii N czyli AK38N (kt333CF) i AK39N (kt400) mają jedynie mozliwość zmiany fsb w biosie, ani mnożnika, ani vcore, ani nic, czyli z OC lipa mam AK38N na kt 333CF, chipset posiada vlink 8x oraz obsługe ddr400, dla ciekawostki płyty solteka na tym chipsecie mają oznaczenia KT400 !!!!! prawdą jest też że na płycie ulokowane jest dodatkowe gniazdo zasilania (takie jak do HDD) Jeszcze apropos oc, jak włożyć athlona z dobrej serii b0 to przecież spoko można go wykręcić na fsb 166 bez zmiany napięcia, czyli jakieśtam mjożliwości OC są ogólnie płytka stabilna, a jej największą zaletą są jej gabaryty, ma tylko 19 cm szerokości skoro juz wszystko jasne,to omijac z daleka te N za ta cene brac epoxa 8k9a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 czy ma ktos ta plyte???? interesuja mnie odpowiedzi w ktorych mowicie np. o stabilnosci,podkrecaniu na niej,itp. poczytaj i wnioski wyciagnij sam :P http://mojepc.pl/news/index.php?cid=4&nid=...=1156&ns_page=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 czy ma ktos ta plyte???? interesuja mnie odpowiedzi w ktorych mowicie np. o stabilnosci,podkrecaniu na niej,itp. poczytaj i wnioski wyciagnij sam :P http://mojepc.pl/news/index.php?cid=4&nid=1156&ns_page=2 czyli kupujemy epoxa za 320 zeta i po sprawie :D to tyle na temat szatla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 dobra, wlasnie ja kupuje plyte z bratem i zdecydowalismy sie na tego epoxa na kt400, bo czytalem troche o tym shuttle-u......a powie mi ktos jakie funkcje ma ten epoxa na via kt400????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 halo, czy ma ktos ta plyte??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 gdzies wczesniej bylo,ze ma vcore do 2.2v , mem 3.2v ,mozniki jakies wysokie ,agp voltege,fsb >200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 postanowione, biore epoxa 8k9a! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...