raczyk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam jaki byście mi polecili zasilacz do E8400 bedzie OC + radeon 4870x2 ?? myślałem nad Taganem 600 BZ czy to bedzie dobry wybór ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 zły nie jest ale ja bym wziął Corsair HX 750Watt i zapomniał o problemach wyobru i hałasie przy okazji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 a on ma odpinane kable ? bo nie moge znaleźć żadnej recki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 5 sekund w google: http://www.overclockersclub.com/reviews/corsair_tx750w_r/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 z tego co wyczytałem to nie ma odpinanych kabli i jest głośny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 A ja Polecam, to co mam w podpisie . Zasilacz niesłyszalny, odpinane kable , wcześniej miałem kilka przygód z Taganami i nie polecam ogólnie. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 niestety nie mam 500 zł na zasilacz ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 to rozejrzyj się za czymś z serii Corsair . Również chwalone i bdb zasilacze, i trochę tańsze. PS. Masz taką kartę to i zasilacz dobry musi być :) Nie skąpić ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Mam Corsaira i polecam-swietna zasilka-mocna i cicha-z tym ze 620W z odpinanymi kablami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 bierz spokojnie TAGANA, jezeli chodzi o seriie BZ to narazie nic zlego nie slyszalem. Kolega ma i jest w 100 % zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 jak chcesz tańszy dobry i cichy to może być jeszcze CoolerMaster Silent Pro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Podepnę się do tematu. Mam podobny problem, tylko, że z drobną różnicą, zamiast Radeon 4870x2, jest 2 x Radeon 4870 1GB. Reszta kształtuje się następująco: CPU: Intel E8500 MOBO: Asus P5Q-E RAM: 2 x 2GB DDR2 HDD: 4 x 640GB Samsung VGA: 2 x Radeon 4870 1GB (Crossfire) No i pytanie czy Corsair CMPSU-650TXEU ATX 650W pociągnie taki zestaw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) z tego co wyczytałem to nie ma odpinanych kabli i jest głośny :PZasilacz wcale nie jest glosny, wiem bo mam taki. A jak szukacie stabilnego zasilacza, cichego oraz z odpinanymi kablami to Enermax chyba 625W...wada jest niestety cena, ale cos za cos. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...