stivo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Znajomy polecił mi znalezienie i zakup jakiegoś tableta graficznego do 200PLN. Nie za bardzo się znam na tym sprzęcie, wiec chciałem się Was poradzić. Co polecacie? PS. Sprawa jest dość pilna bo to ma być prezent gwiazdkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdtheDuck Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Znajomy polecił mi znalezienie i zakup jakiegoś tableta graficznego do 200PLN. Nie za bardzo się znam na tym sprzęcie, wiec chciałem się Was poradzić. Co polecacie? PS. Sprawa jest dość pilna bo to ma być prezent gwiazdkowy. Wielkiego wyboru to tu nie ma, jeszcze zależy od zastosowania rzeczonego tabletu. Osobiście używam tabletu firmy Wacom, do 200zł jest Bamboo One A6 według skąpca od 160zł piórko bezprzewodowe nie potrzebuje baterii jak w produktach pentagrama. Ewentualnie jest właśnie jeszcze pentagram, ale osobiście polecam Wacoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auris Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Wielkiego wyboru to tu nie ma, jeszcze zależy od zastosowania rzeczonego tabletu. Osobiście używam tabletu firmy Wacom, do 200zł jest Bamboo One A6 według skąpca od 160zł piórko bezprzewodowe nie potrzebuje baterii jak w produktach pentagrama. Ewentualnie jest właśnie jeszcze pentagram, ale osobiście polecam Wacoma Naczytałem sie o pentagramach i zalezy od sztuki na jaka sie trafi. Jedne dzialaja perfecto inne świruja. Posiadam od ~roku WACOMa VOLITO2 i dziala(ł) elegancko. Piórko mi padlo :< My fault. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Po przeglądnięciu kilku stron i przeczytaniu kilkunastu komentarzy uzgodniłem ze znajomym, ze zakupie dla niego tego Wacoma Bamboo One. Jutro skocze do Vobisu zobaczyć czy mają (cena wg strony - 179PLN) Dzięki za opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...