MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Druga gra studia odpowiedzialnego za świetne Psychonauts! Brutal Legend - Spike VGA World Premier Trailer HD Tu trochę starszy trailer Edytowane 15 Grudnia 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Testował ktoś demko? IMHO zapowiada się świetna gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 jak poprawia grafe i klocowate ruchy postaci, to moze byc fajna, ale nowki raczej nie kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Naczytałem się zapowiedzi, jaka to super gra będzie i trochę się "podjarałem". Przyszło demko i... jakoś mnie nie powaliło :P. Nie jest źle ale może to po prostu nie mój klimat? IMO najmocniejszym punktem tego tytułu będzie humor (i dobrze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zgadzam się, Jack Black i jego poczucie humoru plus naturalnie soundtrack to największe plusy tej gry. Demo jest o tyle źle skonsturowane, że nie daje właściwego wyobrażenia o rodzaju rozgrywki (to będzie przecież sandbox plus elementy mini rts). Kupiłbym w dniu premiery... ale w okresie ogórkowym. Teraz za dużo tytułów mam niepokończonych, a w kolejce do zakupu conajmniej 5 następnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Demo jako pokaz gry jest slabe bo pokazuje tylko poczatek bez sandboxa i rtsu, ale jest zajebiste jako naklaniacz ludzi do zakupu bo pozniejsze elementy gry raczej nie beda tak swietnie trzymac klimatu i humoru w takim natężeniu. Najbardziej zresztą boję się tego sandboxa, zeby tam kichy nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Hmm. nikt sie nie wypowiada o grze, demko bardzo mi sie podobalo. A jak jest w pelnej wersji? warto przygardnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Hm. Jak na razie powoli sobie pogrywam w to, i stwierdzam, że jest w pewnym stopniu podobne do Giants: Citizen Kabuto [; Jest główna postać która wydaje rozkazy mniejszym, budujemy budynki, jeźdźimy autem, ratujemy ludków itp. Całkiem przyjemne, nie powiem, ale na dłuższą metę... Nudne. Jak przejdę i zdobędę platynkę to pewno wymienię. Imo nie warte trzymania... Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...