Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jesli juz to Creative ma hynixy 3,6ns pewnie tez bedzie sie niezle krecil :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Słyszałem, że na tym Albatronie są pamięci Samsunga i... że kręci się na 320/650 !!! A wersja turbo pamięciami do 700MHz !!! http://www.digit-life.com/articles2/gf4/gf...f4ti4200-6.html http://www.ocaddiction.com/reviews/video/a...lbatron_Ti4200p http://www.hardware-unlimited.com/reviews/...8x/index2.shtml Macie powyżej linki, więc zobaczcie i sami oceńcie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no tez duzo dobrego slyszalem o tym albatronie ale jakos nie mam do niego przekonania :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Niech się może jeszcze inni wypowiedzą, bo chyba go wezmę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Niech się może jeszcze inni wypowiedzą, bo chyba go wezmę :D poszukaj na forum moze ktos ma ta karte (chyba gdzies kiedys rzucila mi sie w oczy) i pogadaj z nim na privie jak sie sprawuje bo ja osobiscie nie mialem z nia stycznosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 No to wszystko w miarę jasne. Ale... Znalazłem kilka innych ciekawych ofert Ti 4200: - X-Power 64MB 4ns Samsung, DVI, VO, AGP 8x - 500zł - Meduza Albatron 64MB 3.6ns, VO, AGP 8x - 550 zł - Creative 64MB Hynix 3.6ns, DVI, VO, AGP 8x - 537 zł Opłaca się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś z tego zamiast prolinka?? Skad te ceny? mozesz zdradzic? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 No to wszystko w miarę jasne. Ale... Znalazłem kilka innych ciekawych ofert Ti 4200: - X-Power 64MB 4ns Samsung, DVI, VO, AGP 8x - 500zł - Meduza Albatron 64MB 3.6ns, VO, AGP 8x - 550 zł - Creative 64MB Hynix 3.6ns, DVI, VO, AGP 8x - 537 zł Opłaca się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś z tego zamiast prolinka?? z tego co tu widze to raczej tylko Creative jak juz, X-pałer z 4ns pamieciami to jakies nieporozumienie, Meduza Albatron tez nie bardzo (chyba na siriusie testowali ta karte), takze ja na Twoim miejscu bym bral albo tego Creative'a albo Prolinka. Nie testuj lepiej na wlasnej skorze takich patentow jak meduza czy x-pałer :wink: udanych zakupow pozdrawiam ZoLtaR 8) P.S. moj MSI na 3,6ns hynixach jedzie do 330/660 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 z tego co tu widze to raczej tylko Creative jak juz, X-pałer z 4ns pamieciami to jakies nieporozumienie, Meduza Albatron tez nie bardzo (chyba na siriusie testowali ta karte), takze ja na Twoim miejscu bym bral albo tego Creative'a albo Prolinka. Nie testuj lepiej na wlasnej skorze takich patentow jak meduza czy x-pałer :wink: udanych zakupow pozdrawiam ZoLtaR 8) P.S. moj MSI na 3,6ns hynixach jedzie do 330/660 :twisted: Testowali albatrona, ale na pamieciach 4 ns dlatego nie poszlo im z oc. Wersja z 3.6 Samsungami to pewnie niezla bestia :> @crackers Na twoim miejscu bralbym tego Albatrona albo Creative. Na ktora padnie to twoj wybor :). Jedno jest pewne - bedziesz zadowolony :D pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Oto i foty mojego gf-a, któremu się coś nagle stało i przestał działać :D > fotka numero uno :) < > fotka numero due :) < Sami oceńcie wygląd, no i... sorry za taką beznadziejną jakość zdjęć. Muszę sobie chyba cyfrówkę sprawić :). P.S. Stworzenie przeze mnie tego topicu było spowodowane właśnie awarią powyższej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...