_kuba Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 moj konfig wyglada tak: P4 521 @ 3.8GHz (Prescot czyli puste GHz) :/ Asus P5B 2GB GoodRam single chanel (jedna kosc) seagate 250gb 16mb cache... fortron fsp350-60mdn obecnie mam gf 6600 a z tym napewno nie pogram w gta4. i teraz tak, do wydania mam ok 300-350zl i nie wiem czy zakupić jakiegoś C2D, lub E21xx i krecic, w takim przypadku zostaje mi około 150zł na grafike licząc ze sprzedam tego p4 521 i gf6600 to mam jakies 220zl na grafike czy moze kupic jakas grafike za te 300-350zł czekam na propozycje, linki z allegro mile widziane, jaka grafika bylaby najlepsza w tych przedzialach cenowych a) do 220zl b) do 350zł +/- 10,20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Żeby pograć w GTA IV potrzeba dobrego procesora. Dla przykładu na moim configu, nie ważne czy dam rozdziałkę 800x600 czy 1280x1024, liczba klatek jest niemal identyczna, podobnie wygląda sprawa z detalami, ustawienie detali na min dodaje maksimum 2 klatki/s w porównaniu do medium. Moim zdaniem przy Twoim procesorze, ciężko będzie grać (czyt. ciężko będzie o więcej niż 20fps). Zbieraj kasę na procesor. coś z minimum 2 rdzeniami, to ważniejsze niż grafika. Choć na 6600 też nie pograsz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 czyli opcja E21xx i jakaś grafika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opcja wyzej niz E21xx Gra ma narazie potypane wymagania Najtaniej zeby pograc... to kupic Xboxa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dokładnie,to tania i b.dobra opcja bo nie interesują Cię żadne wymagania gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 ale zaden ze mnie maniakalny gracz, pogram podczas przerwy swiatecznej znudzi mi sie i grafa idzie na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) To lepiej XBOX-a kupić na allegro, w po świętach przerobić (bo wychodzi iXtreme 1.5 z obsługą LiteOn) i sprzedać z dużym przebiciem jako nówka + gwarancja + przeróbka (żeby była gwara dorzucasz orginalne oprogramowanie na płytce i key do dysku). A Xbox to fajna maszynka, ja wydałem 520 zł i gram w każdą gierkę na max detalach przy dużym FPS, a mój kolega, który ma wcalnie nie taki zły sprzęt (E4300, 4850, 4GB Ram itd.) który swojego czasu kosztował duże pieniądze ma w GTA 4 20 FPS (w maxymalnych detalach) i też sobie kupuje Xboxa, więc.... Xbox to najlepszy wybór w twoim przypadku Edytowane 15 Grudnia 2008 przez RCrack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...