tomeck Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Przyznam szczerze, że też miałem taki pomysł ze zrobieniem zdjęć po klatkowych ale zbytnio nie wiedziałem o czym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 @tOMeCK Juz wiesz dlaczego mowilem ze nie licze na wygrana ? :D bedzie jeszcze pelno tak dobyrch produkcji jak ta ktora nadeslal megadega. Najlepsza produkcja jak dotad. Pozdrawiam, MandraX 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 megadega jak na razie stworzyłeś najlepszy film. Nie zrobiłeś z siebie idioty ani nie wstawiłeś kolejnego pokazu slajdów czy filmiku z crysisa. Masz mój głos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 No napracował się chłopak ale trochę nie ma związku :) Mimo to popieram takie produkcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShigekuniPL Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 buu:( No to czas qpić karte... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p13rdd Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mój twór: http://pl.youtube.com/watch?v=EyRWKps3Jxs :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecros17 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 @p13rdd Jakim programem to robiłeś? Fajnie wyglądają te przejścia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 @p13rdd Jakim programem to robiłeś? Fajnie wyglądają te przejścia. Ja jeszcze dodam: Jaka to rozdzielczość? Bardzo wyraźne zdjęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p13rdd Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) @Ecros17 - program to After Effects. @tOMeCK - rozdzielczość filmu: 1280x720p, a zdjęcia nieskompresowane ze strony Sapphire :) Edytowane 25 Grudnia 2008 przez p13rdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Tytul filmu: "Nam kryzys nie straszny" http://pl.youtube.com/watch?v=zbhXF37mEd0 Milego ogladania Ponizej zawodnik Sapphire Respekt!:D Od siebie dodam ze jest to troche malo dynamiczne...pieknie byloby np 10:0 dla kryzysu i nagle Sapphire robi fatality:D to by byl rox;D Edytowane 25 Grudnia 2008 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Megadega - gratuluję wkładu pracy ;) Widać, że nie tylko do moddingu się przykładasz ;D Moje wypociny: http://pl.youtube.com/watch?v=OeUBWMUxXWA W miarę możliwości proszę o oglądanie w wysokiej rozdzielczości ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 @HeatheN Tak jest wlasnie ze kryzys wygrywa 10:0 i pozniej Sapphire robi fatality jak to powiedziales :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pierwszy filmik z wstawkami z gier ktory mi sie podoba. Ten rowerek tak średnio pasuje (albo ja nie łapie?) Jedynie ten kawałek; EXTREME COOLING SYSTEM i pokazujesz zwykle radiatorki:D jest taki jakiś nietrafiony:) @HeatheN Tak jest wlasnie ze kryzys wygrywa 10:0 i pozniej Sapphire robi fatality jak to powiedziales :P Nie ma krwii nie ma fatality:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Aaaa sory zle zrozumialem co chciales powiedziec przez "fatality" :D Edytowane 26 Grudnia 2008 przez MandraX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecros17 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nie składaj rezygnacji. Twój filmik jest bardzo dobry, "promuje" firmę Sapphire, możesz(nie musisz) dzięki niemu wygrać. Przecież też włożyłeś w to trud(choreografia, te sprawy...xD). W swoim poście napisałeś to jednak w taki sposób, jak byś był pewny tej wygranej i robił nam wielką przysługę rezygnując(trochę mnie to zdenerwowało-bez obrazy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Ten rowerek tak średnio pasuje (albo ja nie łapie?)Końcówka filmiku wszystko wyjaśnia - ten rower był synonimem produktów sapphire, które są och i ach i miażdżą konkurencję (szczególnie dobitnie to pokazałem rozjeżdżając brutalnie trzykrotnie swoją starą Rivę M32 :P). Jedynie ten kawałek; EXTREME COOLING SYSTEM i pokazujesz zwykle radiatorki:D jest taki jakiś nietrafiony:) GREAT cooling system. Herezją byłoby to nazwać jakimś extreme ;D Skladam rezygnacje z konkursu bo wygram przez glupote, zasluzyly na to osoby ktore na prawde wlozyly trud w swoja prace icon_smile3.gif (...)Ani mi się waż! :P Do tego się przyłożyłeś i ja jestem za tym, abyś w konkursie został. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez kalor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Megadega - gratuluję wkładu pracy ;) Widać, że nie tylko do moddingu się przykładasz ;D Moje wypociny: http://pl.youtube.com/watch?v=OeUBWMUxXWA W miarę możliwości proszę o oglądanie w wysokiej rozdzielczości ;) Mimo że opiera się głównie na filmikach z gier (swoją drogą niezłe klasyki wybrałeś), to najlepszy film, który do tej pory widziałem. Z odpowiednim pocięciem filmów, dorobieniem wstawek i efektów, dobraniem muzyki też jest kupa roboty, więc nie zgadzam się z tymi co twierdzą że mało w takich filmach własnego wkładu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mimo że opiera się głównie na filmikach z gier (swoją drogą niezłe klasyki wybrałeś)Wszystko, co miałem zainstalowane na kompie ;) Trochę zabawy z FRAPSem i coś tam się skleciło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 poprawka starego filmiku :) http://pl.youtube.com/watch?v=bK_Ex_hwwsw&...re=channel_page tylko nie mówcie "kolejny filmik z crysisa" bo nie chodziło w tym filmiku o to, żeby pokazać jaki to ten crysis jest genialny i ze chodzi tylko na kartach sapphire. po prostu spodobał nam się motyw z max speed i strength i możliwe ze ten motyw jeszcze rozwiniemy :) a tu screen z sony vegasa :) fajnie wygląda :) http://img372.imageshack.us/img372/1081/ppphm1.jpg i żeby nie było, ze sami nic nie nagraliśmy, to dźwięki na końcu są autorskie :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Muzyka wymiata ;) Mógłbyś podać ostatni motyw muzyczny? Ten z głosem kobiecym.. Coś tam o spirytusie śpiewa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 ostatnio ulubiona piosenka mojego brata :) wiec to dal :) within temptation - Our Solemn Hour Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=bK_Ex_hwwsw&...re=channel_page"Safajee ssszzyyy" - Wymiata na końcu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=5H_NMh6XeKU&fmt=18 Na razie bez dźwięku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 @Ecros17 Sory, zle napisalem. Chodzilo mi o to ze jakbym wygral :D Dzis dodam juz rozjasniony filmik. Pytanie jak nie stracic na jakosci w VirtualDub'ie a dobrze rozjasnic ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 edytując oryginalny film, a nie skompresowany nie powinieneś stracić jakości.. gorzej jeśli masz tylko kopię po kompresji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) No wlasnie tutaj mam problem bo w Vegasie nie posiadam zadnych efektow do obrobki grafiki tylko audio o.O i pozostaje mi tylko VirtualDub lub jakas alternatywa do rozjasnienia filmu juz skompresowanego...:( Edytowane 26 Grudnia 2008 przez MandraX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baner Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 dodaje kolejny filmik chyba ostatni już ode mnie http://pl.youtube.com/watch?v=BrZ-lcYvePk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=s47zyUa2MvY&fmt=18 Wersja z dźwiękiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=s47zyUa2MvY&fmt=18 Wersja z dźwiękiem. 1:43 - "Sapphire WYAMIATA" ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 1:43 - "Sapphire WYAMIATA" ? ;) Ajjj... Literówka się jakoś zrobiła ;] Niestety nie mogę tego poprawić, bo było by to zabójstwem dla mojego procesora <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...