sam_sung Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 czy przypadkiem ktos z szanowanych forumowiczow zna jakis program typu CPUFSB ktory by obslugiwal starsze plyty ? konkretnie chodzi o plyte pcpartner AP133BS3-C909 na chipsecie apollo pro 133 prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 2.softfsb - tam mozesz utwozyc wlasne ustawienia plyty, jezeli ona to obsluguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 1. a tak przez przypadek sorry 2. ale jak to ustawic? bo mam z tym problemy a moze jakies inne programy tylko do zmiany ustawienia napiecia procka bo w biosie nie mam tej funkcji , niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Z tego co wiem to trzeba odczytac dane z ukladow na plycie i na podstawie tych informacji utwozyc profil, ale jak dokladnie tego nie wiem :( Jesli chodzi o napiecie to raczej nie ma takiej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...