Palato Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam, Od jakiegoś czasu zauważyłem że na niektórych częściach monitora(FPD1985) pojawiły się ciemne plamy, które wyglądają jak wgniecenia. Prawdopodobnie powstały one wskutek zbyt "dokładnego" mycia panelu. Czy da się jakoś to zrównać? Pozbyć tych plam? Dodam że te cholerstwo widać najlepiej na szarym obrazie, tak jak załączam poniżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 się nie da się ;) sorry twoja wina zle myłeś i po prostu na prawdę wgniotłeś... jak mozesz z tym zyć to zapomnij.. ja bym nie mógł i monitor by wyleciał do smietnika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie jest aż tak źle jak się wydaje. Zdjęcia zostały skorygowane cyfrowo żeby było jak najlepiej widać te plamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 :) beka......powiem ci ze na zdjeciach tragedia :) jak dla mnie zalatwiony na amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Do cholery jasnej, napisalem wyraźnie że zdjęcia były skorygowane żeby było widać jaki to jest rodzaj usterki. biel czerń szary I darujcie sobie durne uwagi typu omg beka; spal go na stosie!1!11eleven. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 to po co korygowales? pretensje miej do siebie na tych nowych nie widac nic - i tak procz pelnego tla nigdzie wiecej tego nie zauwazysz to jest matryca *VA? one wlasnie maja takiego bubla - dwa w pracy mamy podobnie zalatwione - lepiej ich nie naciskac za mocno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...