FaCeWaRRioR Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) miałem kiedyś fajny mały programik którego sie nie instalowało służył on do odpalania gierek .swf czyt flash w trybie offline niestety po formacie go zjadło jak wszystko. mam tylko jego ikone ze screena jest to ostatnia ikonka po prawej z paska narzedzi u góry http://images34.fotosik.pl/84/5a6e3fd530eb72a9.png Edytowane 15 Grudnia 2008 przez FaCeWaRRioR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Twoja sygnatura jest niezgodna z regulaminem. Podaj nazwę tego programu... Pklik na ikonie, na pewno da się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaCeWaRRioR Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie pamietam jak sie nazywał. Chyba że ktoś ma inny mały programik do .swf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Internet explorer, Firefox, Opera.... Z dysku tez mozna otwierac flashe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Możesz zainstalować SWF Opener. IMHO przeglądarki są mało poręczne do gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaCeWaRRioR Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Internet explorer, Firefox, Opera.... Z dysku tez mozna otwierac flashe. Tyle to ja też wiem Co do SWF Opener nie chce mi otworzyć gierek Szukam jakiegoś małego programiku bez instalacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Co do SWF Opener nie chce mi otworzyć gierekJak nie masz zainstalowanej wtyczki flash (adobe) to nic dziwnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Swiff Player. Swoja droga, w MPC mozna otwierac flashe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaCeWaRRioR Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jak nie masz zainstalowanej wtyczki flash (adobe) to nic dziwnego.Zielony nie jestem i wiem co mam zainstalowane.. mam Flasha 10 Co do Swiff playera wyskakuje komunikat "Unable to open movie" A MPC ma takie same problemy z wyświetlaniem co SWF Opener Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Proszę. W Tym linku poniżej Zamieszczam programy (Flash Player) w 3 wersjach jedna Starsza (6.0), druga nowsza(8.0), trzecia najnowsza (10.0) która odtwarza pliki swf w wersji Flash 10.0 . Powinno Zadziałać :) Klik Pozdro Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Neo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaCeWaRRioR Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Proszę. W Tym linku poniżej Zamieszczam programy (Flash Player) w 3 wersjach jedna Starsza (6.0), druga nowsza(8.0), trzecia najnowsza (10.0) która odtwarza pliki swf w wersji Flash 10.0 . Powinno Zadziałać :) Klik Pozdro Szkoda że mam 10 od PARU TYGODNI to co podałeś to są wtyczki do przeglądarek tylko a potrzebny jest programik i napewno nie firmy Adobe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jak nie działa na programi adobe to znaczy ze nie dziala wcale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...