atsiv Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Gy zamierzam wysłać z komputera na telefon plik przez bluetooth wszystko działa tak jak należy. Gdy próbuje wysłać plik z telefonu na komputer to niestety wyskakuje mi taki błąd: Nie można wyświetlić "obex://[00:4B:54:17:CC:99]/".Błąd: Połączenie z urządzeniem utraconeProszę wybrać inną przeglądarkę i spróbować ponownie.Czy wie ktoś jak poradzić z tym problemem? Na co dzień używam Ubuntu 8.10. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez atsiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 A ustawiłeś, żeby BT oczekiwał na plik, czy coś takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atsiv Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Tzn. gdzie i jak? Jedyne co ustawiałem w telefonie i komputerze to wybierałem ustaw urządzenie na tryb widoczny. Oba urządzenia nawzajem siebie widzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...