compsite Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zapraszamy wszystkich na stronę komputerową www.comp-site.cba.pl, znajdziesz na niej różne artykuły na temat, programowania,internetu, ochrony komputera i wiele innych. Poszukujemy administratorów, jeśli jesteś chętny napisz u nas na forum. Wymieniamy się też linkami i buttonami. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) działa tylko autor nie umie linkować :lol: o stronie: za dużo niusów na głownej za duże nie pasujące logo Edytowane 17 Grudnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 i znowu trzeba się rejestrować, żeby artykuł przeczytać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Moja przeglądarka: FF 3.0.4 na XPSP3. Wrażenia: - dużo pustego miejsca na górze strony - ciemna, smutna szata graficzna, rażąca zieleń w powitaniu (wiem, kwestia gustu) - kolejna strona na kombajnie PHP-Fusion - wymagana rejestracja (mam nadzieję, że nigdy to nie będzie standardem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 powiem krótko - po co mam się rejestrować na jakiejś podrzędnej stronie, żeby przeczytać artykuł, skoro na ten sam temat jest pełno informacji na stronach nie wymagających tego - nic ciekawego nie oferujesz pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...