mefisto21 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Chciałbym wgrać nowszy bios do karty gainward 9600GT 512mb 650gpu/mem900 ale nigdzie nie moge znalesc , moze nie ma nowszego biosu od mojego ?moj bios jest z 09/03/08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam, ja mam z 07/29/08 v. 62.94.3C.00.00 tu są biosy ale stare http://www.mvktech.net/component/option,co...ctfolder/cat,4/ nie wiesz czasem jak napięcie zwiększyć ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Sciagnij najnowszego nibitora, wyedytuj w nim bios swojej karty i odszukaj zakladki z napieciami. Osobiscie robilem takie zmiany i sa one tylko widoczne w programie, ale w rzeczywistosci nie zauwazylem wzrostu napiecia. Na pewno podskoczyla by temperatura gpu chociarz o jeden stopien. Moze na gtx 260 takie zmiany nie maja wplywu :unsure:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam, są niewidoczne bo trzeba wgrać nowy bios na kartę. (flash) Mam nibitora 4,7 ale w nim nie mogę podnieść napięcia ponieważ w menu rozwijanym jest albo taka jak domyślna albo mniejsza. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...