kaczan Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jako że nie orientuje się w płytach dla procków amd, mógłby mi ktoś polecić jakąś solidną za około 300zł do OC jakiegoś dwurdzeniowca? A tak przy okazji mógłby mi ktoś napisać małą ściągawkę na temat amd, jakie chipsety i kilka wartych uwagi modeli, które są dobre do kręcenia? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Asus M3A78 wygląda nieźle i kosztuje poniżej 300zł. W tej chwili to chyba najlepszy wybór, nie wiadomo jak z OC na nim ale to w końcu Asus więc na pewno nie będzie źle. Z drugiej strony to zależy też do jakiego OC? Jakieś wysokie? czy w granicach rozsądku żeby nie przesadzać z napięciem? Bo jeżeli chodzi o jakiś extreme to warto by było poszukać jakichś sprawdzonych płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Gigabyte MA770-DS3 lub Asus M3A78. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczan Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie będzie to ekstremalne OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Rozejrzałem się na XtremeSystems, kilka osób ma tą płyte i ją sobie chwali (mowa o Asus M3A78). Podobna sama zmiana z SB600 na SB700 daje pewnego kopa w OC, więc ja bym jednak brał asusa. W sumie obie płyty obsłużą phenoma II, ale asus to asus. Poza tym niektóre gigusie lubią nagle paść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczan Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jakbym miał brać z tych 2-ów to wziąłbym Asusa, - Gigabajt nigdy mnie jakoś nie przekonuje :] Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...