PavCIo17 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam serdecznie! Jeszcze nie spotkałem (niestety) takiej gry w internecie, w której możnaby wcielić się w zawodnika hokejowego (oczywiście, istnieją takie w ,których prowadzimy gracza) i grać mecze ON-LINE. Chodzi mi o to, że : - Każdy prowadzi swojego zawodnika, kilka osob zbiera się na serwerze i grają mecz hokejowy na "mapce" (podobizna tafli hokejowej). Czy jest możliwe stworzenie takiej gry za darmo lub z małymi kosztami? Wiem, że istnieją takie gry że jedziemy na żużlu na takiej samej zasadzie "każdy swoim". Z góry dzięki za rady i podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Zdaje się że w najnowszej części NHL 09, da się grać w trybie Be a Pro i grać z kumplami po necie każdy swoim zawodnikiem. "W przeciwieństwie do zeszłorocznej edycji, gdzie mieliśmy możliwość rozegrania meczy typu trzech na trzech graczy, w tej ich liczba została zwiększona - możemy rywalizować w zespołach sześciu na sześciu." Wzięte z gry-online.pl Edytowane 16 Grudnia 2008 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...