aleo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Witam Szukam jakiegoś fajnego monitorka za 400 zł . Nie jestem jakimś koneserem ... Nie gram w gry chodzi mi o to żeby monitor nie szkodził na ślepka :> Kompa używam do kodzenia (siedzę po kilka h dziennie ) + robię elementy stron www w gimpie . Nie interesują mnie takie bajery ( jakieś tam super dopalacze 2m/s) które nie wpływają na zwykłe użytkowanie . Tylko na efekty w grach . Edytowane 16 Grudnia 2008 przez aleo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item505297820_doskonaly_...fv_gw24m_c.html może coś takiego. preferujesz 5:4 czy 16:9 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 16:9 bym wolał to jest panoramiczny ... A wy jaką polecacie bo słyszałem ze przy 16:9 czasami okienka są rozciągnięte . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) jak ustawisz rozdzielczość 1024x768 to będą rozciągnięte, ale jak będziesz leciał na natywnej 1440 x 900 to wszystko będzie ok asusa VW193D-B tez powinieneś dostać coś za około 420zł Edytowane 16 Grudnia 2008 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 czy ta rozdziałka nie będzie za mała na tyle cali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam Szukam jakiegoś fajnego monitorka za 400 zł . Nie jestem jakimś koneserem ... Nie gram w gry chodzi mi o to żeby monitor nie szkodził na ślepka :> Kompa używam do kodzenia (siedzę po kilka h dziennie ) + robię elementy stron www w gimpie . Nie interesują mnie takie bajery ( jakieś tam super dopalacze 2m/s) które nie wpływają na zwykłe użytkowanie . Tylko na efekty w grach . Co jakiś czas można kupić na allegro EIZO 19" na PVA/IPS z 10 bit LUT , DVI za ~400 PLN. Coś pokroju : http://www.allegro.pl/item503314806_perelk...awa_bemowo.html Natomiast podroby TN do prac z grafiką odradzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 nie jestem az takim zapalonym grafikiem . nie robię jakiś dzieł sztuki :rolleyes: to co podałeś to do zawodowców . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...