bortas Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 polecam nowa gre:) chromatron.. moze nie znacie:) freeware do sciagniecia www.silverspaceship.com milej zabawy.. jestem przy 11 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jestem przy 11 :)ja na 15 siedze w tom chromo... A w GRIDLOCKU tylko 40 leveli jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 gridlok ma 40 + "expert mode" .. fajny rotator sie odpala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 w chromo 16 i jakos nie dam rady wiecej :) moze jutro swiezy umysl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Przeszedlem Grdilock'a wypas gra :]. Macie cos w podobie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 biały odpal chromatron'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ogolnie to ja bym byl za przyklejeniem topicu tego typu gdzie jest jakas rywalizacja, roznego rodzaju gry np jak to bylo z tym reniferm.. czy np ta gra :) cos na czasie http://home.datacomm.ch/broec/hasentoeter/...hasentoeter.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Nom ja też przeszedłem, extra giera daje do myślenia, jak się okazało Biały wyprzedził mnie o 2 minuty w rozwiązaniu 40 levelu, jednak dopieor tereaz zamieszczam tego posta, jakośtak wyszło, macie cosik jeszcze?? Oprócz chromatron i to co wyżej?? qrcze trzeba czegoś takiego w necie poszukać. Było coś podobnego do chromatrona, stara giera na PCta. ustawaiło się w niej lustra tak, aby po włączeniu lasera nie przecziął on się w jakimś pkt. i musiałdotrzeć do ostatniego lustra. Tam było chyba z 80 leveli :D :D ale już na 8 było tak trudno, że ://///// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 To chromo jest zwalone!!!! Nie ma sensu, beznadzieja :D, nie wciaga tak jak klocuszki :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Nom ja też przeszedłem, extra giera daje do myślenia, jak się okazało Biały wyprzedził mnie o 2 minuty w rozwiązaniu 40 levelu, jednak dopieor tereaz zamieszczam tego posta, jakośtak wyszło, macie cosik jeszcze?? Oprócz chromatron i to co wyżej?? qrcze trzeba czegoś takiego w necie poszukać. Było coś podobnego do chromatrona, stara giera na PCta. ustawaiło się w niej lustra tak, aby po włączeniu lasera nie przecziął on się w jakimś pkt. i musiałdotrzeć do ostatniego lustra. Tam było chyba z 80 leveli :D :D ale już na 8 było tak trudno, że ://///// lasermania?czy cos w tym stylu???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 polecam nowa gre:) chromatron.. moze nie znacie:) freeware do sciagniecia www.silverspaceship.com milej zabawy.. jestem przy 11 :) fajna, nieznalismy [przynajmniej ja] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 w chromo nie mogo 16 zkumać a nawet 11 przeszłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Nom ja też przeszedłem, extra giera daje do myślenia, jak się okazało Biały wyprzedził mnie o 2 minuty w rozwiązaniu 40 levelu, jednak dopieor tereaz zamieszczam tego posta, jakośtak wyszło, macie cosik jeszcze?? Oprócz chromatron i to co wyżej?? qrcze trzeba czegoś takiego w necie poszukać. Było coś podobnego do chromatrona, stara giera na PCta. ustawaiło się w niej lustra tak, aby po włączeniu lasera nie przecziął on się w jakimś pkt. i musiałdotrzeć do ostatniego lustra. Tam było chyba z 80 leveli :D :D ale już na 8 było tak trudno, że ://///// lasermania?czy cos w tym stylu????Właśnie nie, to bł jakiś inny tytuł, ale też extra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 ja mam 26 i ide kimac bo juz nie moge wymyslac taktyki :P To ile jest w koncu poziomow w tej grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 YoSHi ty mówisz o chromo... czy o gridlocku ? Ja o chromo,... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Girdlocka przeszedlem i narazie nie che mi sie juz grac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Mowie o GridLocku - skonczylem z 3 godziny temu - jest tylko pare trudnych plansz - reszta prosta - a ta 36 to bez sensu wedlug mnie. Chromation jest srednio wciagajace - doszedlem chyba do 14 planszy i mi sie znudzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 czyli w chroamtrona nikt nie wyskoczyl powyzej 16 :?: ja sie na tym zacialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Mój kumpel jest już na 27 :( ja na 5 się już zaciąłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 jestem w chromatronie na 29 planszy - jak ktos chce to moge na priva przeslac screeny z rozwiazaniem - zaliczone mam plansze 1-23 i 25-28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...