CKM18 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 potrzebuje kupić urządzenie wielofunkcyjne do firmy ( skaner, ksero i oczywiście drukarka ) budżet na razie myślimy tu o 300zł ( z tonerami ) wymagania : drukarka będzie głównie używana do drukowania czarno białych tekstów więc nie musi być to niewiadomo co - czarny kolor - najlepiej 2 lata gwarancji - wydajne i tanie w eksploatacji tusze ( oraz zamienniki i nabijaki) - dobrze by było żeby można ją było wpiąć do sieci i drukować z paru komputerów bardzo zależy mi na czasie więc prosiłbym o szybkie odpowiedzi z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 a nie możesz wziąć w leasing czegoś lepszego?? albo nawet droższego bo łatwo to zaamortyzujesz?? za 300 zł to jakiegoś HPeka kupisz... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Jurson - wiem ale mamy bardzo dużo kosztów już i chciałbym się zmieścić w 300zł. a w leasing się nie bawię. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElPr Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Jeśli budżet masz do 300 zł to polecam przemyśleć Epson BX300F: http://www.epson.pl/internetLive/dctm/cont...0F-PL.inter.jsp Będziesz miał urządzenie wielofunkcyjne wyposażone dodatkowo w fax i podajnik do skanowania dokumentów. Co do samej eksploatacji tego urządzenia to odsyłam do strony: http://swiat.drukarek.pl/drukarki/7465/eps...ice-bx300f.html Z tego co ciekawe rzuca się w oczy co przy zastosowaniach biurowych jest korzystne to powiększone tusze czarne sprzedawane w dwupakach. Edytowane 18 Grudnia 2008 przez ElPr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...