Negatives Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam, Chcę kupić żonie laptopa, będzie on używany do pisania, tworzenia prezentacji oraz internetu no i może czasami w ramach rozrywki do oglądania filmów i grania :) Trochę poszperałem w necie i oto co mi się rzuciło w oczy : Asus: Asus F5SR - AP002C Asus M50VC - APO52C Asus F3SG AP203C Dell: Dell XPS M1530 T7250 Dell XPS M1330 T5850 Toshiba: Toshiba Satellite A300 - 1EH Toshiba Satellite L350D - 10Z Toshiba Satellite A300 - 1ED Teraz pytanko co z tej grupy wyeliminować odrazu ? A któremu z nich przyjrzeć się bliżej ? Czekam na wasze opinie oraz propozycje innych modeli których nie wziąłem pod uwagę,a warto by było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja bym brał Dell'a. XPS naprawdę pożądny sprzęcik. A co do wersji to która będzie żonie odpowiadała. Ja osobiście mam 15,4" w Pavilionie i 14,1" w Compaqu starym ale aktualnie bym szedł w jak najmniejszy czyli 1330. 13" jest jeszcze ok do normalnej pracy, aczkolwiek można zaiwestować w monitor i klawiaturke i przy dłuższej edycji podpinać. Jak to nie możliwe to brac 1530. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...