Gość krissg Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 witam. Problem polega na tym, że po uruchomieniu kompa w momencie gdy powinien pojawić się obraz logowania (wyboru użytkowników) to obraz znika a monitor wyłącza się....Normalnie sajgon...sprawdziłem już chyba wszystkie mozliwości...i zwracam się teraz do was, bo juz nie mam pojęcia gdzie tkwi problem Ps. Mam dostęp tylko do Software, nie mogę rozbierać kompa bo ma plomby i byc może jeszcze kilka dni gwarancji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwok Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Rozwiń newsa, pokazuje się coś w ogóle ładuje bios w którym momencie wyłącza się monitor po czym? Podaj sprzęt i czy może monitor podłączony przez zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 problem raczej software'owy... uruchom kompa w trybie awaryjnym i reinstalnij sterowniki od grafy btw tyle nam informacji odnosnie konfiguracji kompa podales, ze najbardziej pomocna powinna okazac sie... wrozka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissg Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 sorry ze nie podalem ale problem jest taki ze to nie moj komp i nie mam dokladnych info o systemie chyba ze zainstaluje Everesta przez tryb awaryjny to jakies info by bylo .Bios sie laduje monitor wylacza sie w momecie gdy pojawiaja sie ikonki wyboru urzytkownikow a komputer caly czas chodzi.weszlem w tryb awaryjny i zainstalowalem sterowniki jeszcze raz ale nadal to samo monitor nie jest podlaczony przez zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Jednak czesc informacji moglbys podac... przynajmniej jaki to system operacyjny :x zainstaluj jakies inne stery (starsze/nowsze), ewentualnie sprobuj przywracania systemu... Edytowane 17 Grudnia 2008 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Może ustawione zbyt duże odświeżanie ekranu i w momencie kiedy ma załadować sterownik dostaje głupa. Jeśli to nie to, dobrze jakbyś dostał się do trybu awaryjnego. tam odinstalowujesz sterowniki do grafiki, potem czyścisz pozostałości Driver Cleanerem i na nowo instalujesz drivery, może być jakaś inna wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 odinstaluj stery do grafy... wtedy sie uruchomi... potem everest i jakieś szczegóły jeśli to radeon stary, to czasem był problem z driverami, ze dodawały się 2 monitory i z awaryjnego trzeba było jeden usunąć z managera urządzeń... ale nie chce przesądzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...