Skocz do zawartości
Gość krissg

Problem Z Pewnym Komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

Problem polega na tym, że po uruchomieniu kompa w momencie gdy powinien pojawić się obraz logowania (wyboru użytkowników) to obraz znika a monitor wyłącza się....Normalnie sajgon...sprawdziłem już chyba wszystkie mozliwości...i zwracam się teraz do was, bo juz nie mam pojęcia gdzie tkwi problem

Ps. Mam dostęp tylko do Software, nie mogę rozbierać kompa bo ma plomby i byc może jeszcze kilka dni gwarancji....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem raczej software'owy... uruchom kompa w trybie awaryjnym i reinstalnij sterowniki od grafy

btw tyle nam informacji odnosnie konfiguracji kompa podales, ze najbardziej pomocna powinna okazac sie... wrozka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry ze nie podalem ale problem jest taki ze to nie moj komp i nie mam dokladnych info o systemie chyba ze zainstaluje Everesta przez tryb awaryjny to jakies info by bylo .Bios sie laduje monitor wylacza sie w momecie gdy pojawiaja sie ikonki wyboru urzytkownikow a komputer caly czas chodzi.weszlem w tryb awaryjny i zainstalowalem sterowniki jeszcze raz ale nadal to samo monitor nie jest podlaczony przez zasilacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak czesc informacji moglbys podac... przynajmniej jaki to system operacyjny :x zainstaluj jakies inne stery (starsze/nowsze), ewentualnie sprobuj przywracania systemu...

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ustawione zbyt duże odświeżanie ekranu i w momencie kiedy ma załadować sterownik dostaje głupa. Jeśli to nie to, dobrze jakbyś dostał się do trybu awaryjnego. tam odinstalowujesz sterowniki do grafiki, potem czyścisz pozostałości Driver Cleanerem i na nowo instalujesz drivery, może być jakaś inna wersja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odinstaluj stery do grafy... wtedy sie uruchomi... potem everest i jakieś szczegóły

jeśli to radeon stary, to czasem był problem z driverami, ze dodawały się 2 monitory i z awaryjnego trzeba było jeden usunąć z managera urządzeń... ale nie chce przesądzać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi