Gonzus Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam. Jako iż mój monitor mi się znudził, zamierzam sobie na gwiazdke sprawić prezent. Postanowiłem sobie kupić jakiegoś TV LCD, którego podepnę do kompa. Mile widziane by miał te 32 Cale i był czarny. :P I żeby był z jakiegoś hipermarketu [Media Markt, Avans itp.] żebym mógł go wziąć na raty. Czy jeśli podłącze do telewizora antene i tv będzie podpięty do kompa czy ma to szanse jakoś działać? Czy będę musiał odłaczać kompa żeby pooglądać TV? Czy opłacalne będzie kupno karty TV, jesli zamierzam zamowić sobie Cyfre + albo N? Bo UPC leci w ch.. ostatnio i nie mam zamiaru z nimi przedłużać umowy. Jak opinie na temat grania na takich LCD'kach? Czy mój sprzęcik sobie z takim cudem poradzi? Pozdrawiam i oczekuję w miare szybkiej odpowiedzi. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Mam taką Toshibe 32AV500PG. Jestem baaardzo zaskoczony jakością obrazu, oczywiście pozytywnie, a telewizje mam tylko siatkową... Kolorki bardzo fajne, patrząc na niego w sklepie, to obraz miał o niebo lepszy nawet od telewizorów za 2000zł, a kupiłem do w MediaExpert za 1424zł :razz: Jedyny minus to dość słaby kąt widzenia w pionie, ale mi to nie przeszkadza bo mam TV na wysokości głowy mniejwięcej. Co do podłączenia kompa. Podłączasz kompa przez HDMI (przez s-video jest straszny obraz) i można się przełączać miedzy TV a kompem bez problemu. Na kompie + TV nie grałem ale na Xboxie suuuper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bez przesady. Skoro nawet nie precyzujesz za ile ma być ten tv, to poszukaj sobie w tematach już istniejących. LCD 32" na tym forum są popularne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...