Rosio Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 otoz to dlaczego plik stream.sso z gry Sprintel Cell nie jest odczytywany przez moj naped i nagrywarke (jak w podpisie), zaznaczam ze odczytywane one sa przez wszystkie napedy w firmie jak i nagrywarke LG kumpla, czyzby pora na upgrade napedow :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hmm czyzby nikt nie spotkal sie z taka sytucja :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja sie spotkałem z taka sytuacją :wink: , ale w moim przypadku to płytki były źle przegrane, a u ciebie na pewno to nie wina płytek. Proponuję zakup płyty czyszczącej. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 widze ze moj topic cieszy sie ogromnym powodzeniem :( (no coz nie jest to pytanie w stylu "co kupic") no ale mam nowe dane wlasnie przed chwila podlaczylem do swojego kompa dvd i nagrywarke od kolezanki i tez nie chce przekopiowac mi pliku na hdd, kurcze co jest, moze wina jakiegos softu :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Radze sprobowac "Bad Copy Pro 3.62".Program wylacza korekcje bledow CD-ROM i uzywa swoich procedur.Czesto pomaga przy takich problemach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Rosio mialem podobnie i jak sie okazalo tasma IDE byla uszkodzona i dzialalo tyllko po wylaczeniu DMA wiec moze to ta sama przyczyna co u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 juz jestem totalnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony :x instalowalem przerozne aspi, via 4in1, podmienialem tasmy, ustawaielm napedy na tryb PIO i DMA i nic, totalnie nic, nadal dochodzi do 83% i stop :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Rosio, rozbierz cedeka i wyczyść oczko; może też już laser słabnie; koło niego jest taka śrubka, którą można to trochę podciągnąć, tylko nie pamiętam, w którą stronę kręcić :roll: Update: niedoczytałem, że masz to na 2 napędach :oops: problem więc raczej w czymś innym...może DMA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Nagrywane u kumpla na LG ?? To niech nagra jeszcze raz ale opcją disc at once a nie disc at once/96... To co widzisz u siebie to zabezpieczenie przed kopiowaniem - to już któraś osoba która ma problem z tym plikiem .... ewentualnie zgraj od kumpla obraz płyty i wypal u siebie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Rosio ma te plytke odemnie a ja nagrywam tylko w DAO a nie DAO/96!! i ta plytka dzialala u mnie bez problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 acha moja spalara to TEAC 8X8X32 :) stara ale "JARA" :) hie hie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wlasnie wzialem dzisaij z firmy do domu naped Nec'a i on spoczko mi przegrywa, co prawda przyhamuje kolo 82% ale potem idzie dalej, natomiast moj naped Teac podlaczony do kompa w firmie tez nie chcial przekopiowac. Wychodzi z tego ze to najwidoczniej wina mojego cdroma i cdrw (nie potrafi odczytac zabezpieczen) bo innej mozliwosci juz nie widze :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 acha moja spalara to TEAC 8X8X32 :) stara ale "JARA" :) hie hie :twisted: Mam tą samą- nie do zdarcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 acha moja spalara to TEAC 8X8X32 :) stara ale "JARA" :) hie hie :twisted: Mam tą samą- nie do zdarcia. Dokladnie ja swoja spalilem grubo ponad 1k plytek moze cos kolo 2k nawet :) i dalej pali jak nowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 To ja się podłączę do tematu, bo mam podobny problem. Ma jakiś plik iso z instalką(nie zabezpieczony) i czasami mam problemy. Jak nagram takie iso na płytkę to na DVD podczas instalacji wyskakuje błąd że na płycie nie ma jakiegoś pliku np: nazwa.CAB. Plik oczywiście tam jest i mogę go przegrac ręcznie bez problemu na HDD. Taki sam problem pojawia się gdy plik zamontuję przy pomocy Tool Deamona. Jak wsadzę do nagrywarki to z reguły instalacja idzie bez problemu. Jak przegram wszystko z CD na HDD i instaluję z twardziela to też idzie bez zająknięcia. Nie mam pojęcia co to może być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...