Skocz do zawartości
Rosio

dlaczego niektore pliki nie sa czytane przez moje napedy?

Rekomendowane odpowiedzi

otoz to

dlaczego plik stream.sso z gry Sprintel Cell nie jest odczytywany przez moj naped i nagrywarke (jak w podpisie), zaznaczam ze odczytywane one sa przez wszystkie napedy w firmie jak i nagrywarke LG kumpla, czyzby pora na upgrade napedow :?: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze moj topic cieszy sie ogromnym powodzeniem :( (no coz nie jest to pytanie w stylu "co kupic")

no ale mam nowe dane

wlasnie przed chwila podlaczylem do swojego kompa dvd i nagrywarke od kolezanki i tez nie chce przekopiowac mi pliku na hdd, kurcze co jest, moze wina jakiegos softu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rosio, rozbierz cedeka i wyczyść oczko; może też już laser słabnie; koło niego jest taka śrubka, którą można to trochę podciągnąć, tylko nie pamiętam, w którą stronę kręcić :roll:

Update: niedoczytałem, że masz to na 2 napędach :oops:

problem więc raczej w czymś innym...może DMA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrywane u kumpla na LG ?? To niech nagra jeszcze raz ale opcją disc at once a nie disc at once/96... To co widzisz u siebie to zabezpieczenie przed kopiowaniem - to już któraś osoba która ma problem z tym plikiem .... ewentualnie zgraj od kumpla obraz płyty i wypal u siebie ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie wzialem dzisaij z firmy do domu naped Nec'a i on spoczko mi przegrywa, co prawda przyhamuje kolo 82% ale potem idzie dalej, natomiast moj naped Teac podlaczony do kompa w firmie tez nie chcial przekopiowac. Wychodzi z tego ze to najwidoczniej wina mojego cdroma i cdrw (nie potrafi odczytac zabezpieczen) bo innej mozliwosci juz nie widze :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja się podłączę do tematu, bo mam podobny problem.

Ma jakiś plik iso z instalką(nie zabezpieczony) i czasami mam problemy.

Jak nagram takie iso na płytkę to na DVD podczas instalacji wyskakuje błąd że na płycie nie ma jakiegoś pliku np: nazwa.CAB.

Plik oczywiście tam jest i mogę go przegrac ręcznie bez problemu na HDD.

Taki sam problem pojawia się gdy plik zamontuję przy pomocy Tool Deamona.

Jak wsadzę do nagrywarki to z reguły instalacja idzie bez problemu.

Jak przegram wszystko z CD na HDD i instaluję z twardziela to też idzie bez zająknięcia.

Nie mam pojęcia co to może być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...