kwiacynty Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 No więc pytanie chyba proste ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Karta jest odpowiednikiem? No właśnie czego? Z tego co się doczytałem to 7300GT i 7600GS. Prawda to to? Pozdrawiam. I czy 61zł za taką kartę to dużo? (oczywiście PCI-e) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak, odpowiednikiem jest właśnie 73GT i 76GS na DDR3. Myślę, że 61zł to trochę dużo, zgaduję , że cena podana została z allegro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiacynty Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak dzisiaj jadę kupić kartę. Tzn już wylicytowałem :P Tak właśnie sobie pomyślałem, że chyba troszkę przepłaciłem..., ale z tego co patrzyłem to schodzą o wiele drożej i to wersje PRO a nie XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...