falar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Uprzejmie proszę o sprawdzenie logów, combofix hijackthis silent runners Edytowane 20 Grudnia 2008 przez falar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Log HijackThis Czysty. Pozdro Edytowane 19 Grudnia 2008 przez Neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jaki jest powod? Jak juz sie dowiesz to popraw temat postu i napisz jakas tresc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falar Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 powodem był avast, który widział na każdej stronie wirusy (bez względu jaka to była strona-nawet na takich co do których jestem pewien, że jest czysta). Po skanowaniu dysków twardych komunikaty się uspokoiły (nic nie znalazł, podobnie jak kaspersky) i chciałbym być pewien, że to był rzeczywiście błąd programu/fałszywy alarm. A w logu avasta mam zapisane, że widział "HTML:Script-inf". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Pewnie sygnatury sie zaktualizowaly i falszywy alarm zniknal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falar Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 mam więc przez to rozumieć, że logi są czyste? (bo skoro już wrzuciłem, to może jakieś porady co usunąć z nich?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 > mam więc przez to rozumieć, że logi są czyste? Na to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...