Farciarz24 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam Czy istnieje możliwość wyslania z powrotem na serwer poczta.interia.pl wiadomości ktore OUTLOOK pobrał na komputer? Podczas zakladania konta Outlook nie zaznaczylem odpowiedniej opcji i program skasowal mi wszystkie wiadomosci s serwera. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wyłącz opcję pobierania, następnie użyj opcji forward (przekazanie maila dalej) i jako adres docelowy podaj adres swojej skrzynki. Niestety jako nadawca będzie widoczny Twój adres. We właściwościach natomiast będzie oryginalny adres nadawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mnie się wydaje że jest taka opcja, żeby kopię wiadomości zostawiał program na serwerze. Ale gdzie ją znaleźć niestety nie pomogę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mnie się wydaje że jest taka opcja, żeby kopię wiadomości zostawiał program na serwerze. Ale gdzie ją znaleźć niestety nie pomogę :( oj chyba musisz przeczytac jeszcze raz post tworcy topicu ;) Co do rozwiazania problemu, chyba pozostaje tylko to co zaproponowal ULLISSES.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef182 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie wiem czy jest opcja odsylania mejli na serwer, natomiast jest opcja pozostawiania mejli na serwerze po sciagnieciu ich przez Outlooka: Narzedzia --> Konta --> Wybieramy konto --> Wlasciwosci --> Zakladka Zaawansowane --> Zaznacz Umiesc kopie wiadomosci na serwerze Tylko tak moge pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 My fault :) Wybaczcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...