Imperator Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 250$ - moge tyle max wydac na zestaw wc, lub cala obbudowe z wc, wszystko jedno, byle bylo najlepsze, wiec puscie wodze fantazji i piszcie co brac (mile widziane te z USA) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 czlowieku, za taka forse to mozesz sobie kupic dowolna obudowe i dorobic sobie chlodzenie !!!freonem!!! - a propo, to jest moj nastepny projekt =))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Doloz drugie tyle i kup se vapochill :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 250$ - moge tyle max wydac na zestaw wc, lub cala obbudowe z wc, wszystko jedno, byle bylo najlepsze, wiec puscie wodze fantazji i piszcie co brac (mile widziane te z USA) pozdro Bloki z DangerDenu są fajne, ale dość drogie i nie wiem, czy lepsze od tych od Mate'a. A co do zestawu, to mój kosztował niecałe 700zł, ale dzięki temu dołożyć jeszcze blok na grafę i peltiera, a układ bez problemu odprowadzi ciepło. Koszty to: - pompka (radzę Eheima) - ja mam model 1250 - 1200l/h za 300zł - Chłodnica 180zł (może być też drożej lub taniej) - nagrzewnica (ja mam od Lublina) 80zł + 2 wiatraczki z grillami (ja mam najmocniejsze Sunony - 107CFM) 100zł - Blok + zapinka od Mate'a 95+30= 125zł - Węże (polecam Eheim), żłączki itp. ok 60zł razem - 655zł Do tego może być blok na grafę - 95zł Peltier 120W - 170zł + zasilacz (nie wiem ile) - ew Pelt 172W - 200zł I masz 1000zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 no czekam dalej :) moze jakies firmowe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 u mnie ceny wygladaja tak: -2x 120W peltiery- 340zl w 4max -domowej roboty blok wodnym miedz kosztowala 110zl, palnik 170 -pompka 1022l/h - 80zl -w sumie 10m wezy o srednicy wewnetrznej 10mm - 30zl -4x 120mm sunon 107cfm -nagrzewnica - 30zl -akwarium 50l w sumie: ~1000zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 za 250 zielonych kompa nowego skladasz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 czlowieku, za taka forse to mozesz sobie kupic dowolna obudowe i dorobic sobie chlodzenie !!!freonem!!! - a propo, to jest moj nastepny projekt =))) Napisz coś więcej o tym 3onCooling'u!!! Opisz swój projekt! Jestm bardzo ciekawy! Sam się swego czasu rozglądałem po sklepach z cześciami od loduwek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 no czekam dalej :) moze jakies firmowe :D moze coz z Koolance? www.koolance.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...