ArthJ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Dzisiaj wyjezdzam i nie bede mial dostepu do sieci, wiec che zyczyc Wam wszystki wesolych Swiat WN. Super pogody, smacznego jajeta i mokrego dyngusa (kupilem karabin 8) ) Ale dolina bedzie bez sieci :( Do zobaczenia PAPAPAPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nawzajem, ja też bez netu od czwartku - normalnie odwyk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Rowniez zycze wesolych Swiat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Mokrego dyngusa!! No i bedzie okazja pocalowac tatusia przy jajku... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja bez netu od piątku, ale Wsołch Śwt!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Wszystkiego najlepszego i WESOŁYCH ŚWIĄT (neta będe miać cały czas, zero dowyku :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Wesołych :D :D :D i mokrego dyngusa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 wesolego dyngusa i mokrego zajaca ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i dużo prezentów pod choinke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Swieta jak swieta , moglo by ich nie byc....... skoro juz sa to wszystkiego naj naj naj ;) przedewszystkim minimum 10l wody na glowe w dyngusa ;) (u mnie na osiedlu taka tradycja, nikt nie uznaje zabawek na wode i pistolecikow, jak ktos suchy wyjdzie z domu, to na przywitanie WIADERKO 10L, ale co sie dziwic my juz nie dzieci, tylko stare konie po 18-20 lat, i biega takich z 15 po osiedlu , fajny widok :lol: :lol: :lol: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Cytat Swieta jak swieta , moglo by ich nie byc....... skoro juz sa to wszystkiego naj naj naj ;) przedewszystkim minimum 10l wody na glowe w dyngusa ;) (u mnie na osiedlu taka tradycja, nikt nie uznaje zabawek na wode i pistolecikow, jak ktos suchy wyjdzie z domu, to na przywitanie WIADERKO 10L, ale co sie dziwic my juz nie dzieci, tylko stare konie po 18-20 lat, i biega takich z 15 po osiedlu , fajny widok :lol: :lol: :lol: :lol: ) A ja myśałem ze minimum 10 l wody skroplonej na procku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 dolaczam sie do zyczen, smacznego jajka=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja rowniez wszystkim zycze najlepszego :D, duzo wody w dyngusa, smacznego jajeczka i szczerbatego zajaczka :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Wszystkiego najlepszego, smacznego jajka i mokrrreeeego dyngusa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Wesolych Swiat i szczesliwego now...Upssss :D Sorry nie te zyczenia Wesolych Swiat, Mokrego Dyngusa, Smacznego Swieconego, wszytkiego najlepsiejszego i czego tam jeszcze chcecie zyczy [M]aRoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Też dołączam się do zyczeń, ale nie tych noworocznych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ja rowniez dolanczam sie do zyczen dla calego forum WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO FOR @LL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Cytat Cytat Swieta jak swieta , moglo by ich nie byc....... skoro juz sa to wszystkiego naj naj naj ;) przedewszystkim minimum 10l wody na glowe w dyngusa ;) (u mnie na osiedlu taka tradycja, nikt nie uznaje zabawek na wode i pistolecikow, jak ktos suchy wyjdzie z domu, to na przywitanie WIADERKO 10L, ale co sie dziwic my juz nie dzieci, tylko stare konie po 18-20 lat, i biega takich z 15 po osiedlu , fajny widok :lol: :lol: :lol: :lol: ) A ja myśałem ze minimum 10 l wody skroplonej na procku :lol: A ja myslalem ze minimum 10 l WÓDY na łba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Witam To i ja jako nowy uczestnik forum dołącze sie do życzeń, życze wam wszystkim miłego spędzenia świąt przy "baranku" :D , mokrego śmingusa, i to co sobie sami życzycie.hihih. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Wesołych Świąt - w piątek wyjeżdżam do Ustronia, ale neta będe miał :P stary na ma comuniacatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Dolączam się do życzeń, peace, peace ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 I ja także wesołych świat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Wesołych Świąt, mokrego, choć zdrowego Dyngusa, smacznego jajeczka, a nawet dwóch :wink: I pokręconego, bez ząbków za to z koszyczkiem full eggs Osterhase, i czego siie jeszce życzycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...