VooDoo Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam Wszystkich:) Posiadam laptopa Compaq Evo n610c i chciałbym się dowiedzieć ile mógłbym dostać za niego , ponieważ jestem uzależniony od karty graficznej i muszę go sprzedać bo jest za słaby. Posiada Procesor 2,4 Pentium IV Mobile na szynie mPga 512kb(czy jakoś tak:P) DDR 400mhz 1gb, dysk twardy 40gb(Ata 133), karta graficzna zintegrowana Ati Radeon 7500 Mobile(tylko 32mb:( :blink: ), wi-fi B i G:)(na wewnętrznym slocie mini PCIE). Bateria trzyma 2,5 godziny, napęd Combo CD+DVD ,obudowa mało porysowana,matryca żadnych przebarwień z małą ryską w rogu ekranu, lecz wygląda to jak by pod matrycą był maly włos.Zawiasy trzymają łądnie:).Poprawione chłodzenie procesora(nie grzeje już sie tak) ,nie posiada tylko zaślepek na irdę .System to rewelacyjny UBUNTU na którym gram w gre World Of WarCraft :).Na najniższych detalach idzie pośmigać lecz na rajdach już przycina;/ Często obsługuję Gimpa ponieważ nie zżera tyle pamięci co CS3;/ Dlatego myślę o sprzedaży i zakupieniu już lepszej karty graficznej do komputera. Więc chciałbym się dowiedzieć ile mógłbym dostać za tą konfigurację. Prosiłbym o wypowiedz osoby znające się w temacie , a nie osoby które wpiszą w wyszukiwarce allegro evo n610c i podadzą cenę. Temat jest założony tylko żeby się w jakich granicach mogę dostać za laptopa ,a nie po to żeby sprzedać na forum!!! Za wszelkie odpowiedzi dziękuję:) Lecz nie proszę o krytykę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...